Laura Cosoi, cum n-ai mai avut ocazia s-o vezi vreodata! Uite cum se atinge de o motocicleta si suceste mintile barbatilor cu miscarile ei de vampa!

Laura Cosoi apare in cel mai nou clip al trupei Grimus.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descrierefara descrierefara descriereLaura Cosoi este foarte mandra de ce a iesit. Ea a muncit foarte mult pentru ca acest clip sa iasa perfect.

"Ma bucur foarte mult ca fac parte si eu din frumoasa poveste a melodiei “High”. Cei de la Grimus sunt cu adevarart speciali, iar piesele lor mi-au mers la suflet. Ii ascult in masina non-stop si le stiu pe de rost toate versurile pline de insemnatate. Stiu ca ei scriu istorie acum, iar eu sunt printre privilegiatii care le-au fost aproape. Ii admir si ma bucur ca pot sa impart cu tine, in imaginile de mai jos, experienta memorabila de pe platoul de filmare. Bucura-te de muzica buna si urmareste… HIGH! :) As vrea sa multumesc in primul rand celor de la Grimus pentru frumoasele momente petrecute impreuna, dar si echipei cu care am lucrat", a scris Laura pe blogul sau.fara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate