Laura Cosoi, declarație de dragoste pentru soț, după patru ani de căsnicie

Laura Cosoi a transmis un mesaj frumos de dragoste pentru soțul ei, la patru ani de căsnicie!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au împlinit în urmă cu o zi patru ani de căsnicie! Laura Cosoi a postat pe rețelele de socializare imagini de la nuntă, în dreptul cărora a și scris un mesaj de dragoste pentru partenerul ei de viață.

”Cei mai frumoși 7 ani din viața mea, sunt cei petrecuți alături de iubitul meu care acum 4 ani mi-a devenit soț!  #weddingday #happyaniversary #blessed #nuntadeflori #nuntadepanza #happymoments #familygoals #familyfirst”, a scris Laura Cosoi.

Citeste si: Scrisoarea emoționantă pe care i-a scris-o Bianca de la Puterea Dragostei lui Livian: „Îmi tot imaginez cum te sărut pe buze, pe obraji, pe gât și...”

Citeste si: Maria Ghiorghiu, premoniție cutremurătoare! Un cutremur violent se apropie

fara descriere

Citeste si: Fiicele lui Dan Alexa se roagă pentru tatăl lor pe stadion:„Ele sunt principalul motiv pentru care vreau să fiu mereu mai bun” FOTO

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au devenit recent părinți

Laura Cosoi a născut în luna iunie a anului 2018 o fetiţă sănătoasă pe care a numit-o Rita: "I-am ales numele Rita de la Sfânta Rita de Cascia, făcătoare de minuni, celebrată de catolici şi printre semnificaţii Rita este - “copilul luminii”. Sfânta Rita ne-a fost alături în fiecare moment şi astfel alegerea numelui a venit natural, firesc. Naşterea, pe cale naturală, a durat puţin – în două ore şi jumătate Rita a fost în braţele mele! Au fost momente extraordinar de emoţionante şi totul a decurs mai bine decât m-am aşteptat", a spus ea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate