Vedete

Laura Cosoi, dezvaluiri despre ce i s-a intamplat la scurt timp dupa ce a nascut! "Eram cu fetita la san, Cosmin atipise, iar eu m-am pomenit cu..."

Laura Cosoi este mamica de fetita si este tare fericita.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Laura Cosoi, dezvaluiri despre ce i s-a intamplat la scurt timp dupa ce a nascut! "Eram cu fetita la san, Cosmin atipise, iar eu m-am pomenit cu..."icon photo

Proaspata mamica a povestit ce s-a intamplat cu ea la scurt timp dupa ce a nascut. Laura Cosoi era in salon, alaturi de ea era sotul, dar a inceput sa planga.

"Dupa ce am nascut, am mers in salon unde am ramas doar cu Rita si Cosmin, asa cum mi-am dorit. Am vrut ca aceasta experienta sa fie cat se poate de intima, in formula completa de trei. Cosmin m-a ajutat enorm si sunt sigura ca fara el, nastrea nu ar fi fost in forma ei completa, desavarsita. M-a sprijinit in toate felurile posibile. Eram cu fetita la san, Cosmin atipise, iar eu, uitandu-ma la ei, m-am pomenit cu ochii in lacrimi. „S-a nascut Rita, copilul lui Dumnezeu” – fraza aceasta mi-a venit in minte in acele clipe. Nu am putut sa nu ma gandesc la faptul ca noi, oamenii, suntem creatii perfecte, care, iata, se multiplica in forma lor perfecta. Am realizat atunci minunea aceasta, cum este venirea pe lume a unui copil, dar si faptul ca, toti suntem ai lui Dumnezeu!

Suntem recunoscatori! Iti multumim Rita ca ne-ai ales si ca astfel avem sansa sa fim nemuritori, dand viata!", a spus Laura Cosoi pe pagina ei de Facebook.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romaniaicon photo

Vedete

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romania

Alina Pana, fosta concurenta de la Exatlon, este campioana la fitness, insa din partea Ciprului.

Titlu secțiune