Vedete

Laura Cosoi, dezvaluiri despre ce i s-a intamplat la scurt timp dupa ce a nascut! "Eram cu fetita la san, Cosmin atipise, iar eu m-am pomenit cu..."

Laura Cosoi este mamica de fetita si este tare fericita.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Laura Cosoi, dezvaluiri despre ce i s-a intamplat la scurt timp dupa ce a nascut! "Eram cu fetita la san, Cosmin atipise, iar eu m-am pomenit cu..."icon photo

Proaspata mamica a povestit ce s-a intamplat cu ea la scurt timp dupa ce a nascut. Laura Cosoi era in salon, alaturi de ea era sotul, dar a inceput sa planga.

"Dupa ce am nascut, am mers in salon unde am ramas doar cu Rita si Cosmin, asa cum mi-am dorit. Am vrut ca aceasta experienta sa fie cat se poate de intima, in formula completa de trei. Cosmin m-a ajutat enorm si sunt sigura ca fara el, nastrea nu ar fi fost in forma ei completa, desavarsita. M-a sprijinit in toate felurile posibile. Eram cu fetita la san, Cosmin atipise, iar eu, uitandu-ma la ei, m-am pomenit cu ochii in lacrimi. „S-a nascut Rita, copilul lui Dumnezeu” – fraza aceasta mi-a venit in minte in acele clipe. Nu am putut sa nu ma gandesc la faptul ca noi, oamenii, suntem creatii perfecte, care, iata, se multiplica in forma lor perfecta. Am realizat atunci minunea aceasta, cum este venirea pe lume a unui copil, dar si faptul ca, toti suntem ai lui Dumnezeu!

Suntem recunoscatori! Iti multumim Rita ca ne-ai ales si ca astfel avem sansa sa fim nemuritori, dand viata!", a spus Laura Cosoi pe pagina ei de Facebook.

 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune