Laura Cosoi, inca un contract “gras”! Vezi la ce face reclama blonda

Laura Cosoi a avut mereu contracte de imagine cu anumite firme de haine, saloane de frumusete, produse de ingrijire corporala. Blonda primeste astfel de oferte mai mereu probabil pentru ca este naturala, nu are operatii estetice si nici scandaluri la activ, care sa-i pateze imaginea.

Distribuie pe:

Autor: Alina Mihai

fara descriereRecent, Laura ar fi reinnoit contractul cu o firma renumita, act in valoare de cateva mii de euro, conform unor surse din anturajul ei. Laura promoveaza, de aceasta data, o perie rotativa extrem de utila.

“Laura are contract cu aceasta firma de cativa ani si vad ca au o colaborare frumoasa. Pana acum, ea a facut sedinte foto pentru a promova un epilator. Acum insa a facut pentru peria rotativa pe care ea o foloseste si e foarte multumita. Ea isi usuca parul cu aceasta perie, plus ca nu pleaca niciunde fara ea. Mai ales cand merge in vacanta. E practica. Laura este extrem de profi. Nu promoveaza un produs pana nu-l testeaza pe propria piele”, ne-au marturisit surse din anturajul Laurei Cosoi.fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate