Laura Cosoi si gasca din "La Bloc" s-au reunit pe scena teatrului! Vezi ce rol interpreteaza fosta iubita a lui Smiley in "Portret la minut"

Vedeta TV originara din Iasi joaca rolul principal in comedia bulevardiera “Portret la minut”, a Teatrului WOW din Bucuresti.

Distribuie pe:

fara descriere

„Portret la minut” este o comedie bulevardiera despre situatia unui cuplu tanar care trece prin problemele crizei financiare actuale, dar care are mult mai multa bataie de cap cu problemele conjugale pe care sotia, fara voia ei, le-a generat.

„La inceputul anului 2011 am demarat pregatirile pentru piesa de teatru «Portret la minut». Ne-am gandit la Laura pentru a demonstra ca se poate face tranzitia intre scena si platoul TV.  Este prima ei experienta pe o scena de teatru“, a precizat Dragos Mostenescu la Kanal D, in emisiunea "Drept la tinta".

fara descriere

Regia spectacolului este semnata de Dragos Mostenescu, care este totodata si actor in piesa. De asemenea, distributia e completa de Emil Mitrache, alias Americanu', respectiv Eugenia Serban, care se intoarce in teatru dupa o pauza de un deceniu.

fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate