Laura Cosoi, vara plina de suferinta: "A fost cumplit. A murit"

Autor: A.N.C.
 
Laura Cosoi a avut o vara plina de incercari grele. Mai multe persoane dragi ei si sotului sau, Cosmin, s-au stins din viata. Vedeta povesteste cu amaraciune despre vacanta de vara. 
 
 
"Din păcate, vacanţa de anul ăsta n-a fost aşa de senină pe cât mi-am dorit.
Familia noastră a fost lovită greu. Mai întâi s-a îmbolnăvit bunica din partea mamei şi, după trei luni grele, în care noi am tot sperat că se va înzdrăveni şi se va întoarce acasă de la spital, a murit. Apoi, la foarte scurt timp, s-a prăpădit şi bunicul, soţul ei: trăiseră împreună 70 de ani!", a declarat Laura Cosoi pentru Formula As. 
 

 

 
"La o săptămână după el, am pierdut-o pe bunica lui Cosmin, soţul meu, o femeie atât de veselă şi de vie!, iar recent a murit şi cealaltă bunică a mea, din partea tatei, o femeie extraordinar de înţeleaptă şi cu suflet de artist.
Bunica a fost învăţătoare, dar era foarte pasionată de artă: culegea colinde vechi, din Ardeal, şi chiar a mers la un studio şi le-a înregistrat, ca să nu se piardă. Cânta minunat! La toate evenimentele de familie, era o bucurie când începea să cânte. Recita splendid şi avea o memorie fantastică. Era capabilă să recite, literalmente, de dimi­neaţa până seara… Şi-a regizat până şi înmormântarea: ne-a lăsat scris că nu vrea muzică de îngropăciune, ci Mozart, că vrea ca nimeni să nu plângă, că, în loc de colivă, să se servească torturi cu frişcă şi cu ciocolată, iar eu să-i aleg hainele, pentru că-i place gustul
meu… A fost cumplit.", a mai declarat Laura.
 
 
"Toate dispariţiile astea ne-au afectat profund, atât pe mine, cât şi pe Cosmin. Ne-am iubit bunicii mult, amândoi, iar ideea că nu mai poţi să-i suni la telefon şi să le auzi glasul, că nu mai poţi să te urci în maşină, să mergi la ei şi să-i strângi în braţe, să le simţi căldura şi afecţiunea, să le asculţi poveţele şi poveştile… Nu ştiu, dar după toate întâmplările astea, parcă nu mai pot să-mi fac planuri pe termen lung.
Totul e atât de imprevizibil…", s-a confesat vedeta.
 
 
"De asta, vacanţa de anul ăsta a însemnat, mai curând, o încercare de evadare din suferinţă, de oblojire a sufletului. Am fost de vreo două ori în Maramureş, unde noi ne simţim foarte bine şi ne considerăm ca acasă. De ziua lui Cosmin am fost câteva zile în Italia, pe coasta Amalfi, un loc extrem de frumos şi de romantic, în care ne-am mai înseninat sufletul, după care, ca să celebrăm doi ani de căsătorie, am mers, împreună cu naşii noştri, în Malta. Apoi, pe 15 august, am revenit la treabă, la prima repetiţie pentru unul dintre cele două noi proiecte pe care le am în teatru.”, si-a incheiat Laura Cosoi interviul. 
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Pompierii veniți să stingă un incendiu violent nu s-au confruntat doar cu flăcările puternice, ci și cu criticile localnicilor! „7 pompieri se învârt în cerc”

Alin Sălăjean, reacție acidă după ce Albert a ieșit favoritul publicului: ”Nu are legătură cu manipularea”

Cum se distrează echipa lui Sorin Bontea de la Chefi la cuţite 2021. Rikito Watanabe e sufletul petrecerii. VIDEO

Horoscop Zilnic Luni 10 Mai 2021: Gemenii vor avea parte de cea mai bună zi din acest an, Taurii vor avea parte de câteva discuții mai aprinse cu șefii

Dan Barna e în stare de şoc. Niciodată nu a crezut că se va întâmpla asta

Lavinia Pârva rupe tăcerea: divorțează de Ștefan Bănică? A bătut-o acesta crunt și pe ea? Vedeta a decis să spună adevărul

Exclusiv. Crima de la Onești. Descoperire uluitoare în cazul celor doi muncitori hăcuiți de Moroșan

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies