Laura Dinca, prima reactie dupa ce iubitul ei a fost condamnat! Ce spune partenera lui Boureanu

Laura Dinca a fost achitata in dosarul in care iubitul ei, Cristian Boureanu, a fost condamnat. Ea era acuzata de marturie mincinoasa in acest dosar.

Autor: A. I.

Laura Dinca spune ca se astepta sa fie achitata. "M-am gandit sa am incredere in Dumnezeu. Stiu ce s-a intamplat. Cred ca cea mai grea palma e palma de la Dumnezeu. O palma o iei de la un om, trece, asta e, dar cea mai grea e de la Dumnezeu", a spus Laura Dinca.

Cristian Boureanu, iubitul Laurei Dinca, a fost condamnat la 2 ani si 2 luni de inchisoare cu suspendare in acest dosar.

Totodata, el trebuie sa ii achite 7.000 de euro despagubiri politistului pe care l-ar fi agresat. Decizia instantei nu este definitiva.

"A fost Dumnezeu, ne-a tinut puternici intr-un an foarte greu. Multumesc tuturor celor care au crezut in ceea ce am spus. Multumesc foarte mult lui Ion Dinca, pe care putina lume il stie. Ii multumesc ca a stat ca un caine de paza. Multe probe au ajuns la dosar dupa sase luni, opt luni. Respect decizia judecatoarei si apreciez ca cineva a citit acele probe. M-am legitimat si decizia arata ca nu exista dovada ca nu m-am legitimat.

Nu l-am atins pe politist, nu i-am rust uniforma. Uniforma a fost intreaga, pentru ca nu m-am apropiat de el. Am fost acuzat pentru asta. Nu i-am prins degetul la usa. Exista filmarea. Am spus aceste lucruri pentru ca s-a incheiat procesul.
Nu poti sa declari altceva decat filmeaza telefonul"
, a declarat Cristian Boureanu dupa ce a aflat sentinta.
 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies