Laura Dincă și Cristian Boureanu se pregătesc de nuntă! ”Mă va vedea doar în fața altarului”

Fericire mare în familia lui Cristian Boureanu și a Laurei Dincă. Se pregătesc de nuntă!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

A sosit timpul ca cei doi îndrăgostiți să ducă relația la cu totul un alt nivel. Astfel, Laura Dincă și Cristian Boureanu s-au decis să facă nunta.

„Niciodată nu m-am visat mireasa prințesă', nu pot spune mai multe despre rochie, deoarece am ales-o singură și Cristi mă va vedea doar în fața altarului!

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Deci e secret până atunci, dar vă pot spune că rochia de stare civilă în mod sigur va fi simplă și îmi doresc foarte mult să fie în locația pe care mi-o doresc, pentru a putea purta șlapi”, a explicat Laura Dincă pentru perfecte.ro.

Laura Dincă s-a lăsat de ambele facultăți

Iubita politicianului Cristian Boureanu a renunțat la ambele facultăți. Laura Dincă a vorbit și despre motivele care au făcut-o să ia această deicizie.

Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu, se înscrisese la cursurile a două facultăți, dar a abandonat cursurile. Frumoasa tânărăr a oferit și o explicație pentru această decizie. Deși educația este foarte importantă, tânăra are o afacere de care se ocupă și pe care vrea să o dezvolte, motiv pentru care nu mai are timp de școală.

„Nu am mai continuat cu facultatea. Am fost la ASE, la Management și la „Titu Maiorescu”, la Psihologie, dar le-am întrerupt”, a spus iubita lui Cristian Boureanu, pentru libertatea.ro.

„Fac rochițe, de doi ani sunt pe piață cu o firmă. Avem magazin la mall, avem un showroom, avem online, acum aștept să mă axez și pe America, ăsta este un plan și îmi doresc să ajung acolo. Să vedem cum ne duce viața și cum o să ne organizăm de acum încolo”, a mărturisit Laura.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate