Laura Stone sufera si e indurerata din cauza disparitiei premature a unei persoane dragi din viata ei

Fostul fotomodel a scris pe reteaua de socializare un mesaj extrem de emotionant! Laura Stone a fost buna prietena cu Teo Peter, fostul basist al trupei Compact, care s-a stins din viata in ziua de 4 decembrie 2004.

Distribuie pe:

fara descriereLaura Stone, impreuna cu vocalul trupei Compact, Paul CiuciIeri s-au implinit opt ani de la moartea regretatului artist, care a plecat dintre noi mult prea devreme. An de an, Laura isi aduce aminte cu tristete de moartea celui care i-a fost ca un frate.

fara descriereTeo Peter“Teo a fost pentru mine ca un frate mai mare, de cate ori intru in casa nu pot sa nu-mi amintesc de el si de unele modificari pe care le-am facut impreuna. Nu pot sa nu ma gandesc la Compact si la adolescenta mea, nu pot sa cred ca el a disparut dintre noi. E ca si cum ar fi in turneu si m-ar suna sa-mi spuna “ne vedem cand ajung”", a scris Laura Stone pe Facebook.

Artistul a murit în 4 decembrie 2004, într-un accident de masina. Nefericitul eveniment s-a intamplat seara, la putin timp dupa ce s-a despartit de prietenii lui.

Teo se afla intr-un taxi, insa o maşină a Ambasadei SUA la Bucureşti a lovit în plin taxiul în care se afla basistul trupei Compact. Şoferul, puşcaşul marin Christopher R. Vangoethem, a scăpat de acuzaţia de omor, în urma unui proces derulat în Statele Unite.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate