Laura Vass, lăsată fără păr în cap de soția iubitului ei! "M-am trezit cu ea în casă..."

Laura Vass a trăit o traumă cumplită. În urmă cu mai mulți ani, pe când avea doar 18 ani, artista a avut o relație cu un bărbat căsătorit.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Laura Vass a trăit o traumă cumplită. În urmă cu mai mulți ani, pe când avea doar 18 ani, artista a avut o relație cu un bărbat căsătorit.
Interpreta se îndrăgostise nebunește de el și timp de 3 ani au trăit o poveste de dragoste ascunsă.
Într-una din zile, soția iubitului ei de atunci a aflat de idila lor și, în semn de răzbunare, a supus-o la un gest umilitor.

Citeste si: Cele mai sexy poze cu Laura Vass! Uite-o pe manelistă îmbrăcată într-o rochie prin care se vede tot, cu un decolteu de infarct! FOTO

 

Soția bărbatului, aflată sub influența alcoolului, a intrat cu forța în locuința Laurei și i-a tăiat părul

fara descriere

"E adevărat, soţia iubitului meu m-a tuns", declara Laura Vass în urmă cu mai mulți ani.

Soția care și-a căutat răzbunarea mai era însoțită de un frate.

Citeste si: Laura Vass, umilita in public si injurata de Dan Bursuc! Totul a fost filmat

 

„Nu ar fi fost atât de dureros dacă iubitul meu de la vremea aceea ar fi făcut imposibilul să vină să mă ajute. Ea m-a prins singură şi vulnerabilă. Nu am vrut să ripostez. Ea era şi sub influenţa alcoolului. M-am trezit cu un băiat în casă. El era fratele ei. Era şi ea, dar a considerat că are nevoie de ajutor. Am fost abuzată pentru dragoste” , povestea Laura Vass în urmă cu ceva timp.

Între timp, prioritățile au început să se schimbe în viața Laurei Vass.

„Am câştigat şi m-am câştigat pe mine şi învăţ să mă câştig pe mine. Am realizat că... cu atâta suferinţă, să apuc pe calea drogurilor sau a alcoolului nu e o soluţie. Am avut nişte experienţe şi am ales calea asta, a descoperirii de sine. E adevărat, am făcut multe reconfigurări în viaţa mea, legat de timpul meu. Nu mă mai dau în vânt după cântări”, mai spunea Laura Vass.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate