Laurentiu Reghecampf, primul interviu dupa ce si-a pierdut tatal si soacra! "In momentul in care ai o tragedie in familie..."

Laurentiu Reghecampf a oferit primul interviu dupa ce si-a pierdut tatal si soacra in decurs de cateva saptamani. Reghe a vorbit despre momentele grele din viata lui, dar si despre cele frumoase.

Autor: A. I.

"Am inceput fotbalul la 6 ani si "vinovatul" a fost tatal meu, Dumnezeu sa-l ierte, ca nu mai este printre noi. A tinut foarte tare sa fac fotbal, ba mai mult, m-a obligat in multe momente. Cu bicicleta aveam voie doar sa merg la terenul de fotbal. In directia asta tata a fost foarte strict, doar scoala si fotbal.

La tata a fost o problema acum doi ani de zile.

A avut un atac cerebral, am avut doi ani-doi ani si jumatate in care mama s-a ocupat. Eram in Emirate cand s-a intamplat, ne asteptam la lucrul acesta fiindca acesti doi ani au fost foarte grei. S-a intamplat, asta este, viata merge inainte, am incercat sa o incurajez pe mama fiindca nu a fost usor, mai ales ea stand doi ani si jumatate langa el. Asta este, toti trecem prin momentul asta.

A fost si tragedia cu Ionela, mama Anei. Au fost doua, trei saptamani, toate s-au petrecut foarte repede. Noi fiind tot timpul impreuna, ne petreceam timpul cu tata, cu mama, cu Ionela. Trebuie sa trecem, avem 4 copii, mai ales bebe nu intelege momentele astea.

In momentele astea nu mai exista altceva. In momentul in care avem o tragedie in familie, si aici vorbim de cei apropiati, nu mai exista alte lucruri.

Da, este adevarat ca tata si-a dorit sa joc la Steaua si sa antrenez Steaua. Am facut armata, dar am facut armata la Steaua. Sa fim sinceri, eu n-am facut armata. Trebuia doar sa ma prezint o data pe saptamana la unitate, sa facem prezenta. Am facut fotbal.

In viata lucrurile au un rost. Te intalnesti cu cineva nu intamplator.

Asa a fost sa fie. Eu ma despartisem, ea se despartise. Ne-am intalnit, a fost acel moment. Dupa aia a venit bebe. Pentru mine si pentru Ana asa au fost lucrurile, asa trebuia sa se intample. Cea mai mare fericire o ai atunci cand copiii sunt alaturi de tine. Bebe e innebunit cu fotbalul, dar lucrul asta vine de la el. Ana il mai impinge cu fotbalul, eu sunt mai rece, ii explic ca sunt sacrificii pe care trebuie sa le faca.

Este vorba in primul rand de incredere. Eu nu-mi doresc ca Ana sa fie inchisa in universul meu. Eu vreau sa faca ce isi doreste. Are sustinerea mea. Eu am munca mea, Ana are munca ei. De multe ori nu putem sa facem acelasi lucru, profesional. O familie unita si o familie asa cum o avem noi se bazeaza pe foarte multa incredere. Nu m-ar ajuta pe mine cu nimic ca Ana sa stea cu mine in Emirate si sa nu faca nimic. Pentru ca stiu ca nu ar fi fericita. Ana este cu mine tot timpul, mai ales ca este in inima mea", a spus Laurentiu Reghecampf la WOWbiz.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies