Vedete

Laurentiu Reghecampf s-a apucat de sporturi extreme! Cum a ajuns sotul Anamariei Prodan sa practice rafting!

Aflat intr-un cantonament in Austria, Laurentiu Reghecampf s-a apucat de sporturi extreme.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Laurentiu Reghecampf s-a apucat de sporturi extreme! Cum a ajuns sotul Anamariei Prodan sa practice rafting!
icon photo

De curand, Laurentiu Reghecampf s-a apucat de sporturi extreme. Sotul Anamariei Prodan, care antreneaza pe Al-Wahda, din Emiratele Arabe Unite, si-a dus echipa intr-un cantonament in Austria, acolo unde a gasit un mod inedit de a-si deconecta jucatorii.

Laurentiu Reghecampf s-a apucat de sporturi extreme. A plutit pe ape repezi

Reghe si trupa sa au ales sa faca rafting pe un rau din apropierea hotelul in care sunt cazati, incursiunea pe apele repezi, in caiace gonflabile, fiind apreciata de toata lumea, dovada fiind fotografiile realizate in timpul aventurii. (vezi motivul pentru care fosta sotie a lui Reghe s-a dus la manastire)

Laurentiu Reghecampf s-a apucat de sporturi extreme. In Emirate a luat deja doua trofee

In Austria, Laurentiu Reghecampf s-a apucat de sporturi extreme. El antreneaza pe Al-Wahda din 2017, iar in primul sezon a cucerit deja doua trofee cu echipa sa, Cupa Ligii Emiratelor si Cupa Emiratelor Arabe Unite.

 
Dezvăluiri surprinzătoare! Cum i-a dat Gabriela Cristea vestea soţului ei că este din nou însărcinată! ”M-am aşezat la masă şi i-am spus! A fost şocat!” Avem toate detaliile EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu! icon photo

Stiri

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu!

În urmă cu câteva zile, fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară, care s-a încheiat după trei ani.

Titlu secțiune