Laurette da sfaturi mamicilor: “Faceti-va “buzunarul mama si copilul”. Eu daca nu aveam bani pusi de-o parte, muream de foame cu fetita mea”

In urma cu patru luni, Laurette si-a luat fetita in brate si a parasit caminul conjugal in care traia alaturi de iubitul ei.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereLaurette va avea astazi prima infatisare la tribunalBruneta sustine ca a facut acest pas din cauza scandalurilor nenumarate pe care le avea cu iubitul si a umilintelor pe care le incasa zilnic, iar daca nu ar fi avut bani stransi fara stirea barbatului, nu s-ar fi descurcat pana in prezent. fara descriereLaurette si minunea sa de fetita, Serena“Recomand tuturor mamicilor sa isi asigure spatele si sa isi puna bani de-o parte pentru zile negre. Faceti-va “buzunarul mama si copilul”, un fond de care sa stiti doar voi si in care sa umblati in situatii de urgenta. Eu asa am facut, iar daca nu aveam aceasta rezerva pana acum muream de foame impreuna cu fetita mea. De patru luni de zile, tatal ei nu ne-a dat niciun leu. Maine, luni, am primul termen in procesul pe care mi l-a deschis si in care imi cere custodia fetitei noastre. Daca ii pasa de ea atat de mult, venea sa o vada, nu ma tara prin tribunal”, spune Laurette manioasa.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate