Laurette, declaratie WOW! VEZI ce spune despre impacarea cu Mihai: "Este prezent langa mine si..."

Laurette s-a despartit de tatal copilului ei si momentan se simte bine din toate punctele de vedere.

Distribuie pe:

fara descriereMulatra nu este radicala in privinta unei impacari cu Mihai, insa este multumita ca macar o ajuta la cresterea fiicei lor.

"Am fost în Africa, în Tunisia, pentru filmările la  Mărul Discordiei. Nu este adevărat că m-am împăcat cu Mihai. Nu a venit la filmări, aşa cum s-a speculat. De ce să vină? Momentan, îmi este bine aşa. Îmi doresc să fiu singură. Vorbim în calitate de părinţi, pentru că aşa mi se pare normal, să avem grijă de cea mică. Mihai mă ajută cu ce poate, este prezent lângă mine şi fetiţă de câte ori este nevoie.

Din punctul ăsta de vedere, avem o relaţie ok. Dacă o fi să ne împăcăm pe viitor, asta rămâne de văzut. Momentan, suntem cei mai buni prieteni. În momentul de faţă nu am ajuns la niciun proces, de fapt, nici nu-mi doresc să ajung în instanţă. E important să ne înţelegem ca oamenii în ceea ce o priveşte pe Serena, dar niciodată să nu spui niciodată. Poate în viaţa mea o să apară cineva, poate şi în a lui. Cine ştie ce probleme mai intervin?!", a dezvăluit Laurette pentru ring.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate