Laurette ii pregateste o mega-petrecere fetitei ei! “Serena va implini 2 anisori”

Pe data de 9 decembrie, in familia mulatrei Laurette va fi o mare petrecere! Fetita ei, Serena Luce-Maria, va implini doi ani. La fel ca anul trecut, Laurette ii va organiza o petrecere.

Distribuie pe:

Autor: Gabriela Grigoriev

fara descriereAnul trecut, petrecerea micutei Serena a fost organizata de Laurette si Mihai, tatal fetiteiLaurette cauta un local spatios si cu loc de joaca pentru copii ca sa-si serbeze fiica. Anul trecut au fost in jur de 30-40 de persoane, copilasi cu mamici, iar in acest an, se pare ca petrecerea va fi la fel de mare.fara descriere

“Ii fac ziua Serenei, normal. Face doi anisori, nu putem trece asa peste aceasta zi. Si anul trecut am petrecut, petrecem si acum. Probabil vor veni prietene de-ale mele, mamici, cu copii lor. Sigur ca si tatal ei, Mihai, va fi prezent la petrecerea fetitei lui. Cadouri inca nu stim ce ii luam, haine are foarte multe, jucarii nu mai zic… Vom vedea. Pana atunci ne organizam pentru petrecere”, a declarat Laurette pentru WOWbiz.ro.

Si-a pus ditamai silicoanele si acum se teme sa nu-i cada pielea! Intra sa vezi ce vedeta de la noi intra din nou in “reparatii”!

Laurette vrea sa plece in America! Afla de ce!

Laurette nu s-a impacat cu tatal fetitei lor! Afla daca vor petrece Sarbatorile impreuna sau nu!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate