Laurette munceste pe 1.500 de lei pe luna! S-au dus vremurile in care mulatra arunca cu bani in stanga si-n dreapta! Bahmu i-a dat un job cand modelul a ramas fara "sponsor"

Au trecut vremurile in care Laurette ducea o viata de lux alaturi de tatal copilului ei.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereLaurette tine contactul cu artistiiDe cateva luni bune, de cand Laurette s-a despartit de iubitul ei, mulatra a inceput sa-si caute surse proprii de venit. Probabil considerand ca munca cinstita n-a omorat inca pe nimeni, Laurette si-a cautat ceva de lucru in domeniul pe care-l cunoaste cel mai bine, cel artistic. Norocul ei s-a numit Adriana Bahmuteanu, care auzind de perioada dificila prin care trece fosta ei asistenta i-a oferit un job la ARAIEX, o firma care se ocupa cu colectarea drepturilor de autor ale artistilor. Asa se face ca din aprilie, Laurette s-a instalat in functia de referent la departamentul de repartitii si administrare baza de date, adica omul care ii suna pe artisti si le spune ca au de incasat diverse sume de bani din prestatiile lor. De fapt, „s-a instalat” e mult spus, pentru ca Laurette nu prea si-a facut simtita prezenta pe la serviciu decat foarte rar. In schimbul prestatiei ei in campul muncii, Laurette primeste lunar un salariu de aproximativ 1.500 de lei, bani pe care altadata ii cheltuia in cateva minute pentru a-si cumpara o poseta.fara descriereBahmu a scos-o din criza

Un alt lucru interesant este ca Laurette este membra CREDIDAM, adica societatea concurenta ARAIEX-ului. Asa se face ca mulatra reuseste sa ia bani de la ambele firme, in functie de cat de des apare la televizor si cat succes au piesele muzicale pe care le mai scoate din cand in cand.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate