Laurette neaga ca ar avea o relatie cu Ciprian Nistor, dar iubita afaceristului e foc si para pe vedeta

Intalniri nevionovate care au avut loc intre mulatra Laurette si Ciprian Nistor, celebrul crai de Dorobanti care s-a iubit in trecut cu Adina de la Heaven, i-au aruncat pe cei doi intr-un iures si o situatie de nedescris.

Distribuie pe:

fara descrierePe de-o parte, Laurette neaga ca intre ea si afacerist ar fi inceput o idila si jura cu mana pe inima ca in viata ei nu e nici urma de barbat, iar pe de alta, iubita secreta a lui Nistor s-a inflamat nevoie mare si e gata, gata, sa sara la gatul mulatrei.

fara descriereCiprian Nistor si Adina de la Heavean, artista cu care afaceristul s-a iubit in trecut“Laurette s-a trezit bagata intr-o poveste foarte urata. Ea s-a intalnit intamplator si absolut nevinovat cu Ciprian Nistor, afaceristul despre care nu a negat si nu a ascuns niciodata ca l-ar cunoaste. Problema e ca acesta ii e amic si nimic mai mult, nu cum a relatat presa ca ar fi ceva mai mult intre ei. Laurette inca se resimte dupa relatia din care a iesit, are un copil de crescut si o casa de tinut si nu ii arde de noi povesti de iubire. Inca se vindeca. Mai grav e insa faptul ca Ciprian Nistor e implicat intr-o relatie cu o anume domnisoara, iar aceasta se pare ca s-a inflamat cand a citit in presa ca acesta ar traduce-o cu Laurette. Va dati seama in ce situatie s-a trezit Laurette in acest moment, trebuie sa dea explicatii pentru ceea ce nu a facut. E singura, nu are pe nimeni si nici nu ii trebuie un barbat in acest moment”, ne-a declarat o persoana din apropierea lui Laurette.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate