Vedete

Laurette nu renunta la proces, desi sotul cere impacarea! Divort cu cantec!

Laurette a bifat ieri o noua premiera! Fostul manechin si-a lansat prima colectie de haine si a devenit oficial designer vestimentar. Ea a fost sprijinita moral in acest proiect de sotul ei, Ciprian Nistor.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


Laurette nu renunta la proces, desi sotul cere impacarea! Divort cu cantec!

icon photo

Laurette a bifat duminica seara o noua premiera! Fostul manechin si-a lansat prima colectie de haine, la Bucharest Fashion Week si a devenit oficial designer vestimentar. (Scapa Laurette de gelozia sotului?)

Culmea, in acest proiect curajos, ea a primit ajutor din partea sotului ei, Ciprian Nistor, care se afla incarcerat la Penitenciarul Gherla pentru o infractiune de evaziune fiscala. El a sustinut-o moral in acest proiect si a incurajat-o sa-si indeplineasca visul de a deveni designer.

Sprijinul sau vine insa intr-un moment delicat, cand cei doi se afla in plin proces de divort. Un divort cu cantec, deoarece cererea de desfacere a casatoriei a fost introdusa in instanta de Ciprian Nistor, iar acum el doreste impacarea. In schimb, Laurette refuza cu vehementa si vrea sa redevina o femeie libera. Primul termen a avut loc pe 4 aprilie, urmand ca cel de-al doilea sa fie pe 16 mai.

Pe 4 aprilie, cei doi au avut termen in procesul de divort. Laurette s-a prezentat, iar sotul ei a fost reprezentat de avocat. In sala a avut loc o rasturnare de situatie!

Cand toata lumea se astepta ca vedeta sa divorteze, lucrurile s-au schimbat deoarece sotul vedetei nu a mai dorit sa divorteze si ar fi cerut un nou termen de judecata pentru a-si indupleca sotia.

Desi in actiunea de divort, acesta spusese ca sotia sa intretine relatii pe bani cu alti barbati, acum, avocatul a cerut alt termen deoarece clientul sau spune ca “nu are sotie de lasat”. Laurette pare insa decisa sa puna capat mariajului.

 

Laurette s-a casatorit civil in februarie 2017, la Penitenciarul Jilava, cu sotul ei, Ciprian. Primele luni de casnicie au fost perfecte, chiar daca se vedeau rar, atunci cand ea il vizita la inchisoare. 

 

 

 
Bianca Drăgusanu, îndrăgostită lulea de Alex Bodi! Blondina se sărută cu omul de afaceri în public, fără să îi pese de gura lumii! VIDEO EXCLUSIVicon video

Titlu secțiune

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune