Laurette, prima defilare cu noile silicoane! Mulatra si-a dublat tariful!

Distribuie pe:

fara descriere

 

La sfarsitul saptamanii trecute, Laurette a suferit o interventie chirurgicala la nivelul sanilor. Mulatra si-a schimbat silicoanele pentru ca cele dinainte i se “deteriorase” din cauza sarcinii.

Desi a trecut aproape un an de cand a adus-o pe lume pe micuta Serena Luce-Maria (10 luni), “manechinul de ciocolata” a decis sa-si schimbe implanturile abia acum. Ei bine, la doar cateva zile de la operatie, mulatra a si defilat pe podium. Astfel ca, luni seara, Laurette a fost una dintre manechinele care au prezentat noua colectie de toamna, “Noblesse”, a renumitei creatoare de moda Liza Panait, eveniment ce a avut loc la un horel renumit din Capitala.

Si daca tot are silicoane noi, de 620 ml fiecare, mulatra a profitat din plin de acest lucru! Daca pana acum “incasa” in jur de 500 de euro pentru o prezentare, Laurette si-a dublat tariful. Conform unor surse din cadrul organizatorilor evenimentului, manechinul ar fi fost remunerat cu suma de 1.000 de euro pentru prezentarea de moda ce a avut loc luni seara.

“Ma simt bine cu noile silicoane. Au trecut doar cateva zile de la operatie si inca ma simt umflata. Ele se vor aseza in timp. A fost prima data cand am defilat dupa operatie”, a declarat Laurette pentru WOWbiz.ro.

Desi toata lumea se astepta ca mulatra sa defileze imbracata sumar, in vestimentatii care sa-I scoata in evidenta noul bust, aparitia ei pe scena a lasat cu gura cascata multe persoane. Neasteptat, Laurette nu a purtat tinute decoltate, ba din contra.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate