Laurette, prima infatisare in procesul cu fostul iubit! Cei doi se lupta pentru custodia fetitei – Vezi ce au spus judecatorii

Laurette si fostul ei iubit se judeca in instanta pentru custodia fetitei lor, Serena Luce Maria. Astazi a fost prima infatisare a procesului, la Judecatoria Sectorului 4. Laurette a fost prezenta inca de dimineata, alaturi de avocatii ei, insa fostul iubit nu si-a facut aparitia.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereLaurette si tatal fetitei s-au despartit, iar acum fiecare vrea custodia fetitei. La Judecatoria Sectorului 4 insa, azi dimineata, la prima infatisare s-a prezentat doar Laurette, nu si fostul ei iubit, iar judecatorii au decis amanare cu inca o saptamana a procesului.fara descrierefara descrierefara descriere“Trebuie sa vina sa discutam ce avem de discutat si sa incheiem odata aceasta poveste. Am inteles ca ar fi plecat din tara. Din cauza asta, judecatorii au amanat procesul. Am incredere in avocatii mei ca va fi bine. Sunt angajata, sunt consilier juridic, am cu ce sa-mi cresc copilul. S-a facut ancheta sociala acasa la mine si a fost totul ok”, sustine Laurette.

Mulatra a fost la Judecatorie insotita de avocati, dar si de mama ei, Cornelia.fara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate