Laurette, primul Craciun cu Mihai si fetita in casa noua din Tunari!

Laurette si Mihai si-au dat seama ca nu pot trai unul fara celalalt, asa ca s-au impacat si s-au mutat din nou impreuna. In plus, se pare ca nu doresc sa tina secret acest lucru.

Distribuie pe:

Autor: Gabriela Grigoriev

fara descriereLaurette si Mihai au o fetita in varsta de 2 aniReporterii WOWbiz.ro au publicat in exclusivitate, recent, informatia cum ca Laurette si Mihai s-au impacat si se vor muta impreuna intr-o vila imensa din Tunari! Acest lucru s-a si adeverit, insa mult mai repede decat ne asteptam. Mulatra, iubitul ei, si fetita lor, Serena Luce-Maria, au si facut primul Craciun in casa noua.fara descriereLaurette, Mihai si Serena au facut primul brad in casa noua

“S-au apropiat mult de celalalt. S-au impacat, au fost impreuna la ziua fetitei lor, i-au organizat o super-petrecere. Apoi au zis ca vor cumpara teren si vor face casa in Tunari, dar din cate stiu eu au renuntat la ideea de a construi o casa, si au luat una gata facuta. S-au mutat impreuna chiar inainte de sarbatori, au petrecut primul Craciun acolo. Pe 28 a fost ziua lui Laurette si imediat dupa au plecat in vacanta in Italia. Probabil vor sta acolo si de Revelion”, ne-au declarat surse din anturajul celor doi.

Planul secret al lui Laurette cu iubitul ei: S-au impacat si se muta impreuna! Isi fac casa in Tunari

“Interzis” de sexy! Avea sau nu chiloti pe ea? Uite cum s-a imbracat Laurette

Cercei cu diamante, cadou pentru fetita lui Laurette! Uite cum a fost la petrecerea micutei!

fara descriere 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate