Vedete

Laurette, ravasita toata la cafenea, nemachiata si fara verigheta pe mana! Asa nu l-ai mai vazut niciodata pe celebrul "model de ciocolata". S-au scurs 4 luni de la divortul mulatrei | VIDEO EXCLUSIV

La 4 luni de cand s-a decis sa divorteze de sotul ei, Ciprian Nistor, incarcerat la Penitenciarul Gherla, Laurette da semne ca ar fi afectata de separare. Din pacate, bruneta nu mai pune accept pe imaginea sa si felul in care arata.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


Desi nu s-a produs inca, divortul indelung anuntat dintre Laurette si sotul ei, se pare ca perioada grea incepe sa lase semne pe chipul, in stilul vestimentar si in atitudinea brunetei.

Laurette, ravasita toata la cafenea, nemachiata si fara verigheta pe mana! Asa nu l-ai mai vazut niciodata pe celebrul "model de ciocolata". S-au scurs 4 luni de la divortul mulatrei | VIDEO EXCLUSIVicon photo

Zilele trecute, Laurette a fost surprinsa intr-o ipostaza rara: ravasita toata la cafenea, fara make-up si cu parul nearanjat, fara verigheta si cu un chip ce trada oboseala.

Schimbarea uluitoare este cu atat mai socanta cu cat, pana acum, Laurette ne-a obisnuit cu aparitiile sale atent studiate, elegante si lipsite de cusur.

Practic, ori de cate ori iesea din casa, Laurette arata ca scoasa ca din cutie, era imbracata cu haine de firma, coafata si fardata si purta accesorii scumpe.

Laurette, ravasita toata la cafenea. Cum au prins-o paparazzi!

Acum, dupa cum se vede in filmarea si pozele realizate de papazzii WOWbiz.ro, in afara de poseta sa cea veche, a carei pret ajunge la 1.500 de euro, Laurette pare sa nu-si mai dea silinta sa afiseze tinute wow! In plus, bruneta a iesit pe strada fara make-up si cu parul nearanjat si, culmea, a incetat sa mai poarte verigheta care o unea de Ciprian Nistor.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO icon photo

Vedete

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO

"Krishna si Rukmini" au facut istorie interpretand muzica indiana acum mai bine de un deceniu, dupa care trupa s-a destramat.

Titlu secțiune