Laurette si Cristian Gog intra in ringul de la "Dansez pentru tine" - VEZI ce dansuri vor interpreta concurentii in editia de vineri

Vineri seara, în ringul de la Dansez pentru tine îşi face intrarea o apariţie exotică: frumoasa Laurette păşeşte în competiţia visurilor de la ProTv. Mulatra va dansa pentru un caz umanitar, iar partener îi va fi nimeni altul decât fratele ei.

Distribuie pe:

 

fara descriere

Încă o pereche care a demonstrat că are talent va intra în ringul de la Dansez pentru tine, tot pentru un scop nobil. Cristian Gog, câştigătorul celui al doilea sezon al emisiunii Românii au talent şi Dana de la Titanii Funky Fresh dansează pentru colegul lor din semifinale, Tudorel Popa. Vesel şi cu o poftă de viaţă care trece sticla de fiecare dată şi ajunge până în sufletul telespectatorilor, Tudorel a avut şi are un trai foarte greu.

fara descriere

Seara va debuta în forţă, cu o călătorie prin toată lumea, plină energie şi culoare, pentru că se dansează folclor international. În aceeaşi ediţie, pasiunea învăluie ringul de dans, iar perechile ramase în competiţie vor fi nevoite să transmită cât mai multă senzualitate: se va dansa tango, în regim de concurs. Emoţiile concurenţilor şi-ale vedetelor vor fi pe măsură, pentru că este ştiut faptul că acest stil este unul foarte dificil, iar notele juraţilor vor fi dezvăluite abia la finalul emisiunii.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate