Laurette, victima unei orătănii extraterestre şi a unui pământean nervos! Ce farsă!

Laurette a fost invitată la o spălătorie auto pentru a deveni imaginea acesteia, însă totul avea să fie, de fapt, o farsă. Chiar şi aşa, însă, mulatra a trecut prin momente cumplite, iar la un moment dat s-a enervat teribil.

Distribuie pe:

Autor: T.S.

fara descriere
 
”Data viitoare dacă te sun şi nu sari în papuci, nu ştiu ce-ţi fac. Bine, hai că vin.”, a spus Laurette atunci când a fost sunată să vină la o spălătorie auto.
 
”Auzi, Michael Jackson, ne grăbim şi noi un pic? Hai mai repede, spală şi tu maşina mai repede.”, i-a spus un top.
”Cum adică să mă grăbesc? Mă, băiatule, ce vrei? Sunt într-o stare proastă şi nu ţi-ai găsit cu cine să te cerţi. Hai, poate vrei să te ud cu ăsta. ”, i-a spus Laurette.
 
Nu mai opri ăla. Spală mai repede. Mă grăbesc. Dă mai întâi cu spumă şi apoi cu ăsta. Învaţă să aştepţi. Ai răbdare. 
 
”Hai odată. Chiar nu mai pot să aştept. Ai maşină scumpă şi gata, crezi că gata, meriţi orice. Vrei să recurg la violenţă? Bă, tu ai grijă, de cum vorbeşti.”, a spus tânărul supărat. 

 

După câteva minute, Laurette vrea să se urce în maşină să plece, însă abia acum avea să se întâmple ce era mai rău. Mai exact, cineva i-a turnat un lichid pe maşină, iar mulatra şi-a ieşit din minţi. 
 
”Nu pot să cred. Băi, dă-te jos de acolo. După ce că m-am chinuit jumătate de oră să o spăl. Băi, dă-te jos. Stai că te prind.”, a ţipat Laurette, în timp ce alerga după puşti. Imediat, însă, ea a aflat că e vorba despre o farsă. 
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate