Laurette vrea sa dea timpul inapoi: "Am trecut prin niste clipe urate cu silicoanele si arsurile"

Multe dintre vedetele care au dorit un bust impresionant au apelat la ajutorul chirurgiei estetice. In timp ce unele s-au declarat multumite de rezultate, altele sufera in tacere. Laurette a dezvaluit pentru “Drept la tinta” ca a avut mari probleme din cauza implanturilor mamare. ##VIDEO5616##

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereDupa ce a trecut prin doua operatii la sani, Laurette ar da timpul inapoi daca ar putea pentru ca a trecut prin chinuri groaznice.

"Acum 2 ani m-am operat, daca as putea sa dau timpul inapoi, nu as mai face-o pentru am trecut prin niste clipe urate cu silicoanele si arsurile. Mie mi s-a fisurat siliconul. Acum doi ani am fost la doctorul Ralucai, am avut dureri ingrozitoare si nu ma ridicam din pat. Alte persoane nu aveau nimic, 2 saptamani eram un robotel prin casa. A doua interventie a fost o nevoie, un implant mi s-a intors pentru ca era anatomic si s-a fisurat. Cel mai bine e sa faci implant dupa nastere. Eu nu mai vreau nimic, am avut si arsurile dupa abdomen. Daca il ascultam pe Mihai acum 2 ani sa nu imi mai pun silicoane, bine era", a spus Laurette.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate