Lavinia de la Puterea Dragostei, relație cu Liviu Vârciu? Legătura care a ieșit la iveală

Lavinia de la Puterea Dragostei a mai apărut la TV, și chiar la Kanal D, într-un show prezentat de Teo Trandafir. În studio alături de Lavinia s-a aflat Liviu Vârciu.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Lavinia s-a numărat printre fetele din “Autobuzul lui Vârciu”, show difuzat pe Kanal D în urmă cu șase ani.

Lavinia l-a cunoscut pe Liviu Vârciu în cadrul show-ului. În emisiunea respectivă, difuzată la Kanal D în 2013, Liviu Vârciu cutreiera țara în lung și-n lat alături de 15 fete frumoase, care se aflau în căutarea sufletelor lor pereche. Vârciu le ajuta pe acestea să își îndeplinească scopul.

Lavinia a apărut la Teo Show alături de alte fete din “Autobuzul lui Vârciu”, pe vremea în care avea numai 19 ani. Ea i-a mărturisit lui Teo atunci că își dorește să devină actriță, însă vedeta TV i-a atras atenția că anterior spusese că vrea o carieră în televiziune.

 

Ei bine, în privința carierei în televiziune sunt șanse reale, având în vedere că acum face parte din cel mai tare reality-show din România, "Puterea Dragostei". 

În vârstă de 25 de ani, Lavinia Rădulescu din Constanța le-a atras atenția băieților din casa "Puterea Dragostei" imediat după ce a intrat, prin frumusețea ei. Hamude a remarcat-o pe tânără și chiar a apărut dezbrăcat la întâlnirea cu ea din camera roșie. Cei doi s-au strâns și în brațe la întâlnirea respectivă. Rămâne de văzut dacă Lavinia și Hamude vor forma un cuplu sau dacă tânăra se va cupla cu altcineva.

URMĂRIȚI DE LUNI PÂNĂ VINERI SHOW-UL "PUTEREA DRAGOSTEI" DE LA KANAL D, DE LA ORA 11:00 ȘI 17:00, ȘI SÂMBĂTĂ GALA "PUTEREA DRAGOSTEI", DE LA ORA 15:30

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: