Lavinia Parva, acuzata ca a avut o relatie cu Codin Maticiuc! Uite cum raspunde ea acuzatiilor si ce spune si el despre asta!

Lavinia Parva se afla din nou in mijlocul unui scandal mediatic dupa ce intr-o revista a aparut un material in care se spunea ca ea ar fi avut o relatie cu Codin Maticiuc. ##VIDEO249095##

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereMai mult de atat, se pare ca ea ar fi fost umilita in ultimul hal in aceasta relatie, dar totusi lucrurile nu stau deloc asa. Chiar Lavinia a dezmintit aceste acuzatii, in direct la WOWbiz.

fara descriere"Oamenii de la revista asta inventeaza mereu lucruri. Nu stiu ce au de castigat din asta. Eu pe Codin Maticiuc il cunosc din vedere si doar atat, nimic personal. Subiectul asta este absurd. E o chestiune pe care o voi rezolva altfel, nu la televizor. Nu am nicio legatura cu acest tip. In ziua de azi pe mine nu ma mai mira nimic. Unele tabloide au scris atatea lucruri inventate incat nu mai conteaza. E o fabulatie totala care se va rezolva in instanta.", a declarat Lavinia.

fara descriereAceasta varianta este sustinuta si de fostul "crai de Dorobanti" care a dezvaluit ca nu a avut niciodata vreo relatie amoroasa cu solista. "Eu nu am spus niciodata ca am fost cu ea si nici nu ne-am intalnit. Doar ne cunoastem, dar nu am avut nicio relatie", a spus Codin Maticiuc.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate