Lavinia Pârva, cărucior de 1.000 euro asortat la pantaloni de casă! Cum a ieșit soția lui Ștefan Bănică Jr la plimbare cu micuțul Alexandru VIDEO EXCLUSIV

Lavinia Pârva a renunțat la ținutele de fiță dar a ieșit la plimbare cu ”juniorul” însă și-a etalat căruciorul de 1.000 euro.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Chiar dacă stă la curte, Lavinia Pârva iese zilnic la plimbare cu băiețelul pe care-l are cu Ștefan Bănică Jr. Dacă v-ați fi așteptat ca interpreta să se aranjeze ca după reviste atunci când trece pragul casei, ei bine lucrurile nu stau chiar așa. Din contră: soția lui Bănică iese afară exact cu ținuta pe care o ține probabil și în casă. În cazul de față vedeta poartă o pereche de pantaloni sport, o vestă de fâș cu un biberon ”înfipt” în buzunar.

fara descriere

Singurul indiciu că în imagini apare o vedetă de top este că băiețelul cuplului Pârva-Bănică se plimbă într-un cărucior de ”brand”, în valoare de aproximativ 1.000 euro. Cu ceva vreme în urmă, Lavinia a avut o postare pe contul ei de instagram în care prezenta ”bijuteria” cu 4 roți și mulțumea site-ului de la care l-a achiționat.

fara descriere

Citeste si: Lavinia Pîrva, alături de Ștefan Bănică Jr. la concertul de la Cerbul de Aur! Nimeni nu a știut că e în sală! Cine crezi că i-a dat de gol?

Citeste si: Cum "a pedepsit-o” Ștefan Bănică Jr pe femeia care a cerut instenței s-o declare soția lui. Ce sumă îi cere acum artistul

Citeste si: Lavinia Pîrva, noi declarații de când a devenit mamă: „Am fost destul de încordată”

Lavinia Pârva a revenit la silueta inițială după ce a născut

fara descriere

Lavinia Pârva a devenit pentru prima oară mamă în luna mai a acestui an. Băiețelul a primit numele de Alexandru. Fericita mămică a reușit într-un timp foarte scurt să dea jos kilogramele în plus căpătate în timpul sarcinii și a revenit la silueta inițială în mai puțin de două luni de la naștere.

De cealaltă parte, Ștefan Bănică Jr mai are doi copii din relații anterioare: Radu Ștefan (16 ani) – din relația cu Camelia Constantinescu și Ana Violeta (11 ani) – din căsnicia cu Andreea Marin.   

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate