Lavinia Parva, discutie extrem de aprinsa cu managerul ei! 

Lavinia, ex-Spicy, si omul care se ocupa de cariera ei muzicala, Mihai Constantin Pascu, zis si Mym, par sa aiba o relatie mai mult decat profesionala.##VIDEO8920##

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

fara descriereMarti seara, cantareata si managerul au mers impreuna la un restaurant din zona Unirii. Pana aici nimic special, avand in vedere ca nu este prima data cand cei doi au fost fotografiati de paparazzi, impreuna, in public. Totusi, surse din lumea muzicala sustin ca relatia dintre Lavinia si managerul Mym este una care ar depasi sfera profesionalului, dar - pentru bunul mers al carierei artistei - cei doi ar fi adoptat modelul Innei si al impresarului acesteia, lasand sa se inteleaga ca la mijloc este vorba doar de o colaborare artist- manager.

La restaurant, discutia dintre Lavinia si Mihai Constantin Pascu a crescut gradat, in decibeli si in tensiune, cantareata fiind cea care a condus ostilitatile. Printre doua injuraturi aruncate printre dinti, sexoasa bruneta ii reprosa managerului diverse lucruri mai mult sau mai putin profesionale. O atitudine destul de ciudata, avand in vedere ca acestia tocmai se pregatesc sa lanseze pe piata ultimul videoclip al artistei. Dupa o masa care cu siguranta nu i-a picat prea bine lui Mym, cei doi au fost intampinati la iesirea din local de paparazzii WOWbiz.

fara descriereReactia Laviniei a fost una destul de contradictorie. Intrebata despre prezenta barbatului cu care a cinat si despre care martori oculari sustin ca ar fi sarutat-o, cantareata s-a grabit sa spuna ca este vorba de “noul meu manager”, desi este stiut faptul ca ea colaboreaza de aproape 8 luni cu Mihai Constantin Pascu! Mai mult, Mym a preferat sa pastreze o anumita distanta fata de Lavinia, pana cand a urcat in masina artistei. Lavinia Parva a demarat in tromba, cu scartait de roti, asa cum a vazut ea ca fac vedetele americane urmarite de paparazzi.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate