Lavinia Pârva l-a părăsit pe un fotbalist celebru pentru a se combina cu Ștefan Bănică Jr: „Am scăpat din vedere că am un iubit. Altele erau priorităţile”

Lavinia Pârva l-a părăsit pe Ianis Zicu, după care s-a implicat în relația cu Bănică jr.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Lavinia Pârva l-a părăsit pe Ianis Zicu, după o relație scurtă, care s-a consumat la începutul anului 2011, când Zicu era fotbalist la Poli Timișoara, în orașul natal al Laviniei. „Lavinia şi Ianis Zicu au avut o relaţie de trei luni şi au format unul dintre cele mai frumoase cupluri mondene. Cei doi s-au despărţit din cauza participării ei în cadrul ediţiei din 2011 a emisiunii „Dansez pentru tine", prezentată de Ştefan Bănică Jr.”, a relatat click.ro.

Ulterior, Ştefan Bănică Jr. şi Lavinia Pârva au fost din nou surprinşi împreună de paparazzi în mai multe ocazii, însă Ștefan a confirmat relatia cu Lavinia de-abia în 2013. „Lavinia Pârva este mai fericită ca niciodată, după ce Ştefan Bănică Jr a decis să confirme că au o relaţie. Se pare că Lavinia şi-a sacrificat relaţia pe care o avea cu fotbalistul Ianis Zicu pentru Ştefan Bănică Jr.”, s-a mai scris în presă. (vezi ce probleme financiare are Bănică Jr)

Citeste si: Prima fotografie oficială cu băiețelul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Prima reacție a lui Ștefan Bănică jr. după moartea tragică a Cristinei Țopescu

Citeste si: Lavinia Pîrva, despre agresivitatea lui Ștefan Bănică: „Este foarte greu...”

Lavinia Pârva l-a părăsit pe Ianis Zicu: "Era o relaţie la distanţă"

“El a venit în viaţa mea într-un moment în care altele erau priorităţile şi nu eram focusată să mă avânt într-o relaţie. N-am refuzat totuşi să ies cu el şi să încercăm să fim un cuplu şi, până la un punct, a mers, apoi eu m-am concentrat prea mult pe ce aveam de făcut şi am scăpat din vedere că am un iubit. Era o relaţie la distanţă, noi eram doi oameni extrem de ocupaţi. El e pe val acolo la Timişoara şi eu am aici mult de muncă, ne neglijam unul pe celălalt şi aşa mai bine am pus punct”, a mărturist  Lavinia despre relația ei cu Zicu, pentru revista Story.

„După despărţirea neaşteptată de fosta componentă a trupei Spicy, Zicu şi-a găsit însă alinarea în braţele fostei soţii care nu a pregetat să îl primească înapoi în viaţa ei.”, s-a mai scris despre Ianis Zicu. Relația dintre Lavinia și Ștefan a rezistat, iar cei doi au devenit soț și soție. În mai 2019, Lavinia a născut un băiețel. "Sunt fericit că a venit pe lume fiul meu cel mai mic, haios şi sănătos, Alexandru Bănică. Eu şi soţia mea vă mulţumim tuturor celor care aţi fost alături de noi în această perioadă, pentru faptul că ne-aţi respectat intimitatea şi pentru toate mesajele frumoase", a scris Ştefan Bănică Jr pe pagina de Facebook.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Lavinia Pîrva și-a pus silicoane! Prima imagine cu soția lui Ștefan Bănică Jr. după operație

Lavinia Pârva prinsă cu ditamai sandvișul în gură, în benzinarie! Atenție la kilograme! Dacă o ține tot așa, Bănică jr îi dă papucii! VIDEO EXCLUSIV

Delia, plină de nervi! Nimeni nu a mai văzut-o atât de nervoasă: Oricum se află tot ce vorbiți

Fiul lui Bănică Jr, prins în acțiune! Și-a dat întâlnire cu o brunețică simpatică la mall! Puștiul are stofă de cuceritor, precum tatăl lui! Imagini PAPARAZZI

Andreea Marin, însărcinată a doua oară?! Imaginile suspecte cu vedeta

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies