Lavinia Parva "produce" 10.000 de euro in noaptea de Revelion! Afla ce trebuie sa faca iubita lui Banica jr pentru atata banet

Lavinia Parva are programul stabilit deja pentru noaptea de Revelion, iar Stefan Banica jr nu e in plan. Nu pentru ca nu vrea sa stea cu el in Noaptea dintre Ani, ci pentru ca a semnat cinci contracte “grase” pe care trebuie sa le onoreze.

Autor: G.G.

Reporterii WOWbiz.ro au aflat ca Lavinia Parva va sustine nici mai mult, nici mai putin de cinci concerte in noaptea de Revelion. Solista va canta la un local de fite de pe Valea Prahovei, dupa care va veni glont in Capitala pentru ca mai are de sustinut patru spectacole.

Bruneta n-are motiv sa fie trista ca isi petrece noaptea muncind, asta pentru ca va pleca acasa, in dimineata de 1 ianuarie, cu buzunarele pline.

Pentru toate concertele de Revelion, Lavinia isi va rotunji bugetul cu aproximativ 10.000 de euro. Bruneta pretinde suma de 2.000 de euro pentru un concert de aproximativ o ora.

Lavinia ar mai fi luat si alte contracte, insa pentru ca timpul nu-i permite, bruneta s-a limitat la cinci spectacole de Revelion.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Lavinia Parva, greseala rusinoasa!

FOTO! Rusinica! Credeai ca iubita lui Banica jr e perfecta? Uite cum ii ies Laviniei sunculitele din corsetul care pocnea pe ea

Ieri era o bomba sexy, azi isi ascunde burta cu mainile! Intra sa vezi cine e vedeta a carei silueta a suferit transformari grave... in rau

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies