Lavinia Pintea rupe tacerea dupa acuzele fostei partenere a iubitului ei: "M-a jignit profund, inteleg ca este ranita, dar asta nu are nicio legatura cu mine"

Lavinia Pintea a reactionat la acuzele Antoanelei, femeia care a sustinut in fata lui Catalin Maruta ca ar fi avut timp de 15 ani o relatie cu iubitul vedetei.

Distribuie pe:

fara descrierefara descriereSotia regretatului actor Adrian Pintea face lumina in acest caz si sustine ca o va da in judecata pe cea care i-a afectat public imaginea si ca nu are nicio legatura cu suferinta femeii.

"M-a jignit profund, inteleg ca este ranita, dar asta nu are nicio legatura cu mine. Relatia mea a inceput la finalul acestei veri cand ei nu mai erau impreuna. Ni s-au adus acuze foarte grave si vom actiona in consecinta. NU vom permite ca cineva sa ne aduca deservicii imaginii, reputatiei noaste. El s-a prezentat la mine ca un barbat liber si tocmai de aceea am acceptat sa pornim la drum impreuna. De cand suntem impreuna, Laurentiu ma cere de sotie in fiecare zi" a spus Lavinia la ProTV.

"Eu nu o acuz pe Lavinia, supararea mea este pentru Laurentiu, trebuia sa imi spuna adevarul si sa fie sincer. Puteam sa discutam ca doi oameni maturi, sa ramanem prieteni si sa ne putem saluta pe strada dupa o relatie de 15 ani" a spus si Ani.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate