Lavinia Pîrva a cumpărat un apartament de lux într-o zonă bună a Capitalei. Cum arată locuința - Imagini în exclusivitate

Lavinia Pîrva a cumpărat un apartament superb într-o zonă selectă a Bucureștiului. Cântăreața căsătorită cu Ștefan Bănică Jr a făcut un tur al casei pentru Teo Show.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Lavinia Pîrva a cumpărat de curând un apartament de lux într-o zonă foarte bună a Capitalei. Soția lui Ștefan Bănică Junior a fost cea care a vizionat multe blocuri prin tot Bucureștiul, pe vremea când era însărcinată, până când a ajuns să-l găsească pe acesta, care i-a picat cu tronc imediat.

Lavinia Pîrva a cumpărat apartament de lux. Cum arată locuința - Imagini în exclusivitate

În exclusivitate pentru emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, Lavinia Pîrva a deschis ușa casei și a făcut un scurt tur al apartamentului de lux. Bruneta speră ca aici să îi convingă pe părinții ei de la Timișoara să locuiască.

Proaspăta mămică a unui băiețel, Alexandru Bănică, artista căsătorită cu Ștefan Bănică Jr le-a spus lui Teo și Bursucului de ce a ales să cumpere acest apartament, mai ales că este și foarte aproape de zona în care ea, soțul și fiul lor locuiesc. 

"Oaza mea de liniște, e foarte nouă, achiziționată de curând. E un bloc foarte spectaculos, pe care eu l-am căutat mult. Voiam să luăm un apartament, poate pentru părinții mei de la Timișoara, să fie. Are o energie foarte bună. Eu mă simt bine aici, îmi dă o stare de liniște. E o zonă foarte bună, eu locuiesc foarte aproape", a spus Lavinia Pîrva într-un interviu în exclusivitate pentru Teo Show.

fara descriere

Mămica unui băiețel care a primit numele Alexandru, Lavinia Pîrva evită să dea foarte multe detalii despre fiul ei.

Citeste si: Lavinia Pîrva știe deja ce meserie și-ar dori pentru băiețelul ei! Bruneta i-a dăruit micuțului său un cadou cu adevărat special

Citeste si: Ștefan Bănică și Lavinia, PRIMELE imagini cu micuțul Alexandru

Citeste si: Lavinia Pîrva, alături de Ștefan Bănică Jr. la concertul de la Cerbul de Aur! Nimeni nu a știut că e în sală! Cine crezi că i-a dat de gol?

"Alexandru râde foarte mult, are un râs tare drăgălaș. Pare că înțelege tot atunci când vorbesc cu el", a mai declarat cântăreața în emisiunea lui Teo Trandafir la Kanal D.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate