Lavinia Pîrva a publicat primele imagini cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică Jr.: "Acasă..."

Astăzi, la mai bine de o săptămână de când a devenit mămică, Lavinia Pîrva a publicat primele imagini cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

În vârstă de 34 de ani, Lavinia Pîrva trăiește una dintre cele mai frumoase experiențe din viața sa… aceea de a fi mamă. Soția lui Ștefan Bănică Jr. a profitat de vremea frumoasă care a fost astăzi și l-a scos la aer curat, în grădina vilei în care locuiește pe micul ei prinț, Alexandru, scrie Cancan. Cântăreața l-a filmat pe fiul ei în timp ce dormea în cărucior, însă, ea a ales un unghi astfel încât să nu i se vadă fața bebelușului, ci doar puțin din piciorușe.

Când a urcat pe contul său de Instagram înregistrarea Lavinia Pîrva a scris mesajul: “(…) #garden #home (n.r.: #grădină #acasă)”. Deși a născut pe 16 mai, vedeta încă primește gânduri frumoase din partea susținătorilor ei. “Recuperare ușoară, doamnă! Sănătate copilului! ❤️”, “Multă fericire și sănătate atât bebelușului, cât și vouă, minunați părinți!!!!”, “Vă doresc să fiți stră-stră-bunicii lui Alexandru. 🥂😜” sunt trei dintre comentariile lăsate de internauți la prima poză în care apare alături de soțul ei după ce au devenit părinți.

fara descriere

Lavinia Pîrva și Ştefan Bănică Junior s-au căsătorit în secret

Lavinia Pîrva şi Ştefan Bănică Junior s-au căsătorit civil şi religios în mare secret în vara lui 2017. Ceremonia civilă și religioasă au avut loc în România, iar petrecerea a fost organizată în Bulgaria. Celebrul artist are doi copii din relaţiile anterioare. Din mariajul cu Camelia Constantinescu îl are pe Radu, iar în urma căsătoriei cu Andreea Marin, a rezultat fiica lui, Violeta.

 

.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate