Paparazzi

Lavinia Pîrva, mai sexy ca oricând, deşi se îndoapă la fast-food VIDEO EXCLUSIV

Lavinia Pîrva ştie cum să îşi pună în evidenţă formele şi atuurile şi demonstrează mereu că este una dintre cele mai sexy soţii de la artist, din România.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Calin Perian


Lavinia Pîrva, mai sexy ca oricând, deşi se îndoapă la fast-food VIDEO EXCLUSIVicon photo

Lavinia Pîrva, soţia lui Ştefan Bănică Jr., a profitat de vremea caldă şi, zilele trecute, şi-a făcut de cap prin Bucureşti.

În maşina ei, un SUV micuţ, cochet, galben şi plin de bandă adezivă, Lavinia Pîrva părea decisă să se simtă cât mai bine. Aşa că, fără să stea prea mult pe gânduri, Lavinia Pîrva a dat o fugă la un fast-food şi a dat o comandă care, probabil, ar face să crape de ciudă jumătate din modelele din România care pot doar visa la un asemenea dezmăţ alimentar.

 

 


Încântată că cele comandate i-au venit repede, Lavinia Pârva a plecat spre casă, decisă probabil să savureze în linişte mâncarea nu tocmai sănătoasă pe care a comandat-o. Doar că, spre surpriza tuturor, în momentul în care a ieşit din maşină, Lavinia nu avea nicio urmă care să arate faptul că este mare consumatoare de junk-food, silueta ei fiind mai plăcută ca niciodată. Îmbrăcată din cap până în picioare, cu ochelari negriu la ochi, purtând pantaloni şi sacou de aceeaşi culoare, Lavinia Pîrva, soţia lui Ştefan Bănică, a arătat că are picioare de model şi o talie la care manechinele doar visează.

Lavinia Pîrva, mai sexy ca oricând, deşi se îndoapă la fast-food VIDEO EXCLUSIV

Nu a petrecut însă prea mult timp în jurul maşinii şi, grăbită din cale afară şi a intrat în vila pe care o împarte cu celebrulei soţ, probabil decisă să savureze mâncare comandată cât mai era caldă.

Lavinia Pîrva vrea un copil de la Ştefan Bănică


Soţia lui Stefan Banica, Lavinia Pîrva a declarat, de curand, presei că îşi doreşte ca, în viitor, să devină mamă. "Orice femeie, la un moment dat, îşi doreşte un copil, dar eu am spus-o clar, treaba asta vine când e momentul. Cu siguranţă că e binevenit, dacă Dumnezeu vrea, copilul va veni în viaţa noastră. Noi suntem la fel de fericiţi ca înainte de a face acest pas”, a spus Lavinia Pîrva în urmă cu ceva vreme.

 
Bianca Drăguşanu a fost atenţionată de Fisc să-şi platească datoriile! Vezi câţi bani a achitat Bianca! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”icon photo

Vedete

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”

Gabriela Corliceanu este concurenta care păşeşte, cu paşi fermi luni, în competiţia “Vrei să fii milionar?”, pentru câştigarea marelui premiu.

Titlu secțiune