Lavinia Pîrva, noi declarații de când a devenit mamă: „Am fost destul de încordată”

Lavinia Pîrva a făcut primele declarații despre micuțul său.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

După ce a născut în urmă cu aproape două luni, Lavinia Pîrva a preferat să stea alături de micuțul său Alexandru. Așa că, în afară de ieșirile cu bebelușul, soția lui Ștefan Bănică a ținut o liniște deplină despre primele luni ca mamă.

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Lavinia a povestit câteva lucruri despre sarcina

Mă obişnuiesc cu fiul meu Alexandru. Îl urmăresc, în fiecare zi face lucruri noi, vrea să spună lucruri. Când plec de acasă e aşa o chestiune rapidă, îmi doresc să ajung repede înapoi să stau cu cel mic. Am mâncat cam tot ce am poftit (n.r. în sarcină). Mi-a plăcut foarte tare să mănânc fructe. Am mâncat multe gutui. Am luat ceva, destul de multicele kilograme, am reţinut multă apă, dar lucrul ăsta s-a rezolvat imediat după ce am născut. Mi-aş dori să ajung foarte repede poate mai slabă decât înainte. Nu este asta o problemă.

Citeste si: Caz șocant în România. Un profesor de sport a bătut atât o elevă de clasa a II-a, cât și pe mama acesteia! Mărturii cutremurătoare ale fetei

Citeste si: Cursul valutar de azi. Moneda care a explodat efectiv! Cu câți lei o poți cumpăra acum

Citeste si: Șocant! O femeie a fost violată de șapte polițiști! Ce i-au făcut timp de zile întregi

Important este că eu am fost activă atât în timpul sarcinii, cât şi după", a spus Lavinia Pîrva în cadrul unui interviu TV.

Cu cine seamănă bebelușul

Chiar dacă este o perioadă dificilă, mai ales că îngrijirea unui nou-născut se poate dovedi complicată, pentru Lavinia este cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, iar fiecare zi este o oportunitate de a-l descoperi pe micuțul său.

„Minunea aceea nu ai cum să o povesteşti, este ceva unic. Se mai trezeşte noaptea. Sunt obosită, eu nu prea am mai dormit de când am născut. Este o oboseală care nu mă deranjează neapărat. Totuşi am un copil cuminte, care nu mi-a făcut multe... nu m-a obosit prea tare. E mama alături de mine şi îmi uşurează clar viaţa. Am început să îl scoatem afară. Am o curte acasă, stă destul de mult acolo. Le-am făcut pe ambele (n.r. alaptat). Slavă Domnului, e un copil sănătos şi mâncăcios. Nu are gropiţele mele. Între timp a început să facă o gropiţă discretă", a mai spus Lavinia Pîrva.

„La început am fost destul de încordată. Nu am dormit absolut deloc. Ai tendinţa de a urmări copilul dacă respiră. Îţi faci probleme, acum chiar am devenit o mamă relaxată. Mi-aş dori să îmi cresc copilul liber", a mai povestit soţia lui Ştefan Bănică Jr.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate