Lecție de turism pentru România. Mesajul Greciei destinat românilor

Grecia știe că românii iau cu asalt plajele elen și transformă orice eveniment, fie și neplăcut, să îi fac pe turiștii români să se simtă importanți.

Distribuie pe:

Autor: Cristi Bus

Lecție de turism pentru România. Mesajul Greciei destinat românilor
Lecție de turism pentru România. Mesajul Greciei destinat românilor


In articol:

Grecia ne dă încă o lecție, cel puțin la nivelul turismului. Hotelierii din Skala Potamia, Thassos, au decis să le ceară scuze turiștilor români pentru condițiile dificile și costurile ridicate pe care trebuie să le suporte aceștia dacă vor să meargă în vacanță în Grecia.

„S-au creat legături puternice între prietenii noștri, familiile de români, care vin în fiecare an pe insulă, și noi, hotelierii, antreprenorii, care va așteptăm și facem tot posibilul să vă bucurați de cea mai bună ospitalitate”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook Forum Thassos.

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Cum ne respectă Grecia și grecii

Grecia ne transmite, prin hotelierii greci, scuze pentru modul în care suntem nevoiți să ajungem pe plajele elene. „În acest an COVID-19, a pus multe piedici și a dus la impunerea multor condiții negative pentru prietenii noștri români. Adevărul este că de la începutul primei luni de la deschiderea vămilor (perioada post carantină) pentru prietenii noștri balcanici, am fost martori la o creștere semnificativă a cazurilor de COVID- 19, motiv pentru care guvernul Greciei a decis să facă niște schimbări atât pentru siguranța populației elene, cât și cea a turiștilor”, se arată în postare.

Grecia le dă o palmă hotelierilor români

Hotelierii arată că, deși măsurile sunt pentru siguranța tuturor, acestea au „făcut foarte dificilă intrarea în țară a turistilor. Rezultatul fiind o mare nemulțumire și dezamăgire a prietenilor noștri români, dat fiind faptul că întrarea în Grecia se face cu costuri mari, datorită testelor obligatorii, oboseala multă, datorită faptului că timpul de așteptare în vamă este foarte mare și incertitudine datorită schimbărilor subite și deciziilor neașteptate ale guvernului”.

„De aceea considerăm că scuzele nostre sunt o obligație către prietenii noștri români pentru situația actuală și vă promitem că mereu vă vom aștepta cu speranța să ne vizitați, an de an, întotdeauna să ne revedem cu bine și sănătoși”, se mai arată în postare.


Citește și:

Lovitură de teatru în cazul Caracal! Alexandra Măceșanu, răpită de un interlop apropiat Clanului Sportivilor? Dezvăluirile lui Gheorghe Dincă EXCLUSIV

Liviu Dragnea are probleme de sănătate! Irina Tănase a dat primele declarații despre starea de sănătate a fostului președinte PSD: "I s-au umflat genunchii"

Iată tot ce trebuie să știi dacă te întorci în România! Ce să faci ca să eviți carantina

Piedone își strigă nevinovăția în dosarul Colectiv! Ce a declarat Primarul Sectorului 5 pe treptele Curții de Apel: " Sunt nevinovat..."

Nicușor Dan anunță o nouă măsură nepopulară! Adio Târg de Crăciun în București

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies