Lecție dură pentru o hoață de haine din Alexandria. Șefa magazinului a dezbrăcat-o până la chiloți și a dat-o afară din magazin

O adolescentă de 14 ani din Alexandria a fost dată afară în lenjerie intimă de către șefa magazinului după ce încercase să fure trei perechi de pantaloni.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Adolescenta de 14 ani din Alexandria venise în magazin cu o prietenă care a ajutat-o să probeze mai multe perechi de blugi. Conform spuselor prietenei sale, cele două nu au complotat. Astfel, adolescenta de 14 ani a intrat în cabina de probă cu o pereche de pantaloni și i-a cerut pretenei sale ale două pe care să le „încerce”.

Fata se îmbrăcase cu toate cele trei perechi de pantaloni, plus colanții pe care îi avea deja pe ea, la intrarea în magazin. Șefa magazinului și-a dat seama imediat ce gânduri avea fata, așa că nu a stat pe gânduri și și-a făcut singură dreptatea. 

fara descriere

Citeste si: Se poate şi mai rău decât  în cazul decesului Cristinei Ţopescu! O femeie din Galaţi a fost găsită moartă în casă la 6 luni după de îşi dăduse ultima suflare!

Citeste si: Imagini halucinante cu Emanuel Neagu de la Survivor România în aeroportul din Paris. Și-a aruncat papucul de la etaj | VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Aici va incinerată Cristina Țopescu! Avem imagini de la locul în care va fi adusă jurnalista pentru ultima dată! EXCLUSIV

A pus-o pe adolescentă să-și dea toate hainele de pe ea jos, apoi a tras-o afară din magazin doar în lenjerie intimă.

În timp ce fata de 14 ani se dezbrăca, șefa magazinului o lua la întrebări, ba mai mult, i-a dat o palmă și a desenat-o pe față cu un marker, în timp ce o altă vânzătoare filma cu telefonul. 

fara descriere

„În p*** goală de dezbraci. Mă auzi? Hai! Vouă nu vă e rușine? Dezbrăcarea la peleul gol. Dacă nu mă uitam eu la voi ce făceați? Ia dezbracă-te de tot! Ți-am zis, are trei perechi. Îți dau una de te plesnesc.”, îi spunea șefa magazinului fetei de 14 ani.

După ce au batjocorit-o în magazin, au scoso-o afară, cu toate că fata implora iertare și să o lase să-și ia măcar pantalonii pe ea. În plus, i-au aruncat hainele, pe rând în stradă. 

fara descriere

Întreaga întâmplare filmată de una dintre vânzătoare a ajuns în mediul online.

Val de critici la adresa celor trei vânzătoare care au dat-o afară pe fată în lenjerie intimă

Internauții care au văzut filmarea s-au scandalizat și sunt de părere că hoața nu merita un tratament atât de aspru. Oamenii sunt de părere că cel mai bine ar fi fost ca vânzătoarele să apeleze la autorități.

„Mai grav e ce a făcut vânzătoarea, atitudine de matroană de bordel.”, „Astea cu magazinul lor sper sa fie inchise sa le fut in gura chiar daca au furat trebuia sa cheme militia nu sa le umileasca si sa le bata”

„O sã atârne rãu de tot palma aia, dar rãããu de tot... Chiar nu vã gândiți şi la consecințe? N-ați auzit de 112?”„Nu sunt de acord cu ce au făcut aceste fete și nici nu vreau sa încurajez pe nimeni la furt dar trăim în România și e o tara de tot căcatul. Eu unul dacă cineva ar fi făcut asa ceva copilului meu eu jur ca nu l-aș fi iertat pentru nimic în lume”, sunt doar câteva dintre criticile internauților.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate