Lectii de bune maniere in public cu Andreea Esca si fetita ei! Stirista a invatat-o pe micuta Alexia cum sa manance intr-un restaurant  

Vedeta ProTv este foarte atenta la educatia copiilor sai, iar acest lucru s-a vazut si zilele trecute intr-un local din zona Herestrau.##VIDEO2081##

Distribuie pe:

Autor: Adi Voicu

Andreea Esca arata din ce in ce mai bine, iar pentru acest lucru,  vedeta trage din greu sa invinga zilnic lupta cu kilogramele. Pe langa imaginea sa  pe care protevista incearca s-o aiba mereu imaculata, Andreea munceste si la educatia copiilor sai, Alexia si Aris.

Zilele trecute, Esca si-a luat fetita de mana si a mers cu aceasta intr-un restaurant luxos din zona de nord a Capitalei. A fost una din lectiile de bune maniere in public pe care stirista i-a predat-o micutei Alexia.

 

fara descriere

 

Vedeta ProTv a fost mereu atenta ca fetita  ei  sa nu faca vreo greseala in timp ce mananca si i-a aratat acesteia cum trebuie sa se comporte o domnisoara intr-un local. La plecare, Esca si-a amintit si de fiul sau Aris, ramas acasa, si i-a luat acestuia o pizza la pachet.

 

fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate