Legatura dintre Andreea Balan si Bianca Dragusanu! Unde au ales amandoua sa isi organizeze cele mai importante evenimente din vietile lor

Vedete

Legatura dintre Andreea Balan si Bianca Dragusanu! Unde au ales amandoua sa isi organizeze cele mai importante evenimente din vietile lor

Pentru botezul fetitei sale, Andreea Balan a decis sa isi aleaga un lacas sfant, la care si alte persoane publice si-au facut evenimentele importante din viata lor! Este vorba de biserica la care, in urma cu patru ani, Bianca Dragusanu si Victor Slav si-au unit destinele!

Andreea Balan isi va boteza fetita, surprinzator, la aceeasi biserica la care si-a facut nunta o alta vedeta a trustului la care blondina este angajata!

Astazi, la orele dupa-amiezei, va fi botez mare in showbiz-ul romanesc! Andreea Balan si George Burcea isi vor crestina, cu mare fast, fata, in varsta de sase luni, in fata a peste 70 de persoane.

Ceremonia religioasa se va tine la Biserica Doamna Oltea din Capitala, loc in care si alte dive au mers pentru evenimente de suflet! Una dintre ele este Bianca Dragusanu, care, in toamna anului 2013, s-a casatorit religios cu Victor Slav.

“Am ales locasul acesta de cult pentru ca este apropiat sufletului meu. Te incarca emotional”, spunea diva la vremea respectiva in media.

La evenimentul de acum patru ani a fost mare agitatie la biserica. Bianca si Victor au fost paziti la cununia religioasa de o armata de bodyguarzi, iar in interior nu a avut voie sa intre decat un cameraman si un fotograf, exclusiv angajati pentru nunta. La fel va fi probabil si la botezul fetitei Andreei Balan, intrucat interesul pentru el pare destul de mare in cazul cantaretei.