Legătura dintre Cosmina Adam, noua asistentă tv, și Vulpița! A spus-o chiar ea! Să fie doar coincidență?

Legătura dintre Cosmina Adam și Vulpița. Noua asistentă care a înlocuit-o pe Emily Burghelea este o cântăreață de muzică populară.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Cosmina Adam, noua asistentă de la Acces direct, este cântăreață de muzică populară din zona Moldovei.

Legătura noii asistente, Cosmina Adam, cu Vulpița. Nimeni nu se aștepta la asta! Întâmplător sau nu, Cosmina Adam este moldoveancă, la fel ca prezentatoarea Mirela Vaida, dar  și ca vedeta emisiunii Vulpița - Veronica Stegaru. Mai mult chiar, a dezvăluit noua asistentă Cosmina Adam, ea și Vulpița sunt chiar din Vaslui.

Citeste si: Ce se întâmplă cu adevărat între Mirela Vaida și Vulpița, când nu se filmează? Cum au fost surprinse cele două de un invitat al emisiunii

fara descriere

”M-a auzit (n.red Vulpița) vorbind la telefon și m-a întrebat dacă sunt moldoveancă. I-am zis că da și, culmea , sunt chiar din Vaslui ca și ea”, a spus asistenta tv Cosmina Adam chiar în emisiune.

Legătura dintre Cosmina Adam și Vulpița. Apoi, noua asistentă de la Acces direct a continuat: ”Pot să o mai iau cu mine când mă duc acasă, o las pe drum. Eu fac drumuri dese la Vaslui”, a afirmat Cosmina Adam, noua asistenta tv.

Citeste si: Vulpița a recunoscut că are amant, în direct! Tânăra din Blăgești l-a înșelat pe Viorel cu un bărbat din București. Declarații șocante

fara descriere

Reamintim că Vulpița Veronica Stegaru și soțul ei Viorel, sunt din Blăgești, județul Vaslui. Cei doi au ajuns vedete la Acces direct după ce Veronica Stegaru, cunoscuta ca Vulpița, a acuzat că ar fi fost violată de mai mulți bărbați. S-a aflat că de fapt, aceștia erau amanții ei.  

Citeste si: Incredibila transformare a Vulpiței. Cum arată Viorica de la Blăgești machiată, nu ai fi recunoscut-o niciodată! Avem imaginile exclusive

Legătura dintre Cosmina Adam și Vulpița! Emily Burghelea, fosta asistentă tv, și-a dat demisia în direct

Legătura dintre Cosmina Adam și Vulpița. Cosmina Adam a înlocuit-o în emisiune pe Emily Burghelea, asistenta tv care a demisionat în urmă cu câteva săptămâni, după ce a dezvăluit faptul că Vulpița este agresată de soțul ei Viorel. După ce fosta asistentă tv a făcut anunțul în direct, a izbucnit un întreg scandal și a fost atacată din toate părțile.

Citeste si: ȘOCANT! Emily Burghelea a renunțat la Exatlon ca să fie umilită de Mirela Vaida în direct! Fosta asistentă TV a fost la un pas de a pleca în Republica Dominicană! Avem toate detaliile

fara descriere

Cosmina Adam este o cântăreață de muzică popular din zona Moldovei, care, pentru o perioadă a fost partenera lui Ciprian Silași, fostul concurent de la Exatlon.  Acum, după ce s-a aflat cine este noua asistentă tv, Emily Burghelea a avut și o primă reacție pe contul de Instagram, acolo unde a ținut să transmită un mesaj, care poate fi interpretat și ca un avertisment către Cosmina Adam. (Citeste Ce mesaj i-a transmis Emily Burghelea, noii asistente de la Acces, Cosmina Adam)

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate