Legatura dintre criminala de la metrou si barbatul din Popesti Leordeni care si-a ucis mama in urma cu trei luni!

Autor: A.M.

Crima de la metrou a adus in discutie un caz de omor deosebit de grav, care s-a intamplat la finele lunii august intr-o localitate de langa Bucuresti!

 Un tanar in varsta de 30 de ani si-a ucis cu bestialitate mama in Popesti- Leordeni! Femeia, de 50 de ani, a fost gasita moarta chiar de sotul sau, pe treptele locuintei, dupa ce fiul ei i-a curmat viata cu 15 lovituri de cutit! La vremea respectiva, barbatul, care se afla sub tratament pishiatric, a avut un moment de tulburare si nu a realizat ce

se intampla cu el!

“Renuntase la medicamente si nu a constientizat crima! Drept dovada, dupa ce a fost investigat de medicii de la spitalul penitenciarului in care a fost internat si pus pe tratament, el si-a revenit! Nu isi amintea ca a omorat-o pe mama sa, asa ca si-a sunat tatal si l-a intrebat senin ce face femeia, in conditiile in care ii era dor de ea! Incet, incet, si-a dat seama ce a facut si a fost extrem de afectat”, au dezvaluit persoane din caz!

 Aceleasi simptome cu ale criminalului din Popesti pare sa le aiba si Magdalena Serban, cea care, saptamana trecuta, a ucis o tanara la metrou! Nici ea nu isi aducea, initial, aminte ca aruncat-o pe Alina Ciucu in fata trenului si refuza sa isi recunoasca fapta! Totusi, la scurt timp de la internarea la Spitalul Penitenciarului Jilava, si, dupa administrarea medicamentelor, si ea a devenit constienta si, intr-un final, a realizat fapta de o gravitate fara precedent!

“Ambii nu si-au mai luat tratamentul si au ajuns sa comita fapte incredibile, greu de inteles de cei din jur sau de opinia publica”, au spus anchetatorii!

stirilekanald.ro

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies