Legătura dintre Cristi Borcea și această brunetă focoasă! Abia acum s-a aflat

Cristi Borcea are toate motivele să fie mândru

Distribuie pe:

Autor: A.M.

Cristi Borcea are toate motivele să fie mândru. Maria Cristina Călin, cunoscută cu numele de scenă Tinna Latina, a rupt topurile muzicale din Turcia cu piesa ei de debut.
Tânăra în vârstă de 21 de ani care se bucură de un succes fantastic este nimeni alta decât nepoata lui Cristi Borcea. Mai mult, dinamovistul este și cel care a încurajat-o să urmeze o carieră în muzică.

Cristi Borcea speră la eliberarea condiționată

Cristi Borcea este din ce în ce mai aproape de a ieși din închisoare. Dinamovistul s-ar putea întoarce curând lângă Valentina Pelinel, soția lui, și cei trei copii ai lor.

Judecătoria Sectorului 4 a admis cerea de elibrare a lui Cristi Borcea. În motivare se arată că fostul finanțator al Dinamo București „dă dovezi temeinice de încdreptare”.

„Analizând prevederile legale în vigoare în materia liberării condiţionate, instanţa retine că, potrivit art. 59 din Codul penal din 1969, poate fi liberat condiţionat condamnatul care a executat fracţiunea de pedeapsa prevăzută în mod obligatoriu de lege, este disciplinat, stăruitor în muncă şi dă dovezi temeinice de îndreptare, ţinându-se seama şi de antecedentele sale penale”, arată romaniatv.net

„A participat la programele educaționale şi psihologice, nu a fost sancţionat disciplinar, fiind recompensat de 41 ori (de 19 ori cu suplimentarea dreptului la pachet şi/sau vizită, o dată cu suplimentarea numărului de convorbiri online şi de 21 de ori cu permisiunea de ieşire din penitenciar). Petentul a finalizat programul de educaţie prin sport, iar în prezent este inclus în cadrul programului pentru liberare. Atât timp cât, din caracterizarea înaintată de penitenciar, rezultă că petentul a avut o atitudine pozitivă faţă de activităţile şi programele de educaţie şi asistenţă psihosocială, nu a fost sancționat, natura infracţiunii nu poate conduce la concluzia că scopul preventiv educativ al pedepsei nu a fost atins”, au mai scris judecătorii în motivare.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate