Legatura dintre David Puscas, fiul Luminitei Anghel si Andreea Marin! "Zana" l-a inspirat sa ia o decizie cu privire la mama lui

Ultimul an a fost unul extrem de tensionat intre David Puscas si mama lui adoptiva, Luminita Anghel. Aflat intr-o perioada a schimbarilor, trecerea de la adolescent la cea de tanar adult, David a avut o serie de rabufniri si certuri cu mama lui, iar perioadele in care acestia nu si-au mai vorbit au devenit tot mai dese.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriereRecent, in plin sezon al sarbatorilor, David a luat decizia sa se distanteze total de mama lui si a marturisit ca cea care l-a "ajutat" sa ia aceasta decizie a fost nimeni alta decat Andreea Marin.
Inspirat de declaratiile Andreei facute in contextul divortului ei de Tuncay, David s-a regasit complet in spusele ei. (Fiul adoptat al Luminitei Anghel si-a cautat tatal anul trecut, dupa mult timp in care nu si-au vorbit! Cum a decurs totul?)
"Chiar Andreea Marin, la un post de televiziune, a explicat o etapă a vieţii sale prin care trec şi eu acum, şi a oferit răspunsurile tuturor problemelor mele.
Privind în oglindă, voi cita: «Dacă cel de lângă tine, pe care îl iubeşti cum nu ai iubit niciodată, nu este din aceaşi poveste cu tine, nu te agăţa cu orice preţ de acel om. Lasă-l să plece mai departe. Sunt oameni, de acum înainte, care vor trece prin viaţa ta, care au rostul de a duce ceva, de a lăsa ceva în tine şi de a pleca mai departe. Nu ţine cu orice preţ de ceea ce tu numeşti iubire, dar poate în oglindă nu se vede la fel. Înţelege că pentru o dragoste trebuie să fiţi doi pur şi simplu!»
Şi atunci am realizat că trebuie să mă uit în oglindă şi să mă întreb: Unde mai sunt şi eu? Ce trebuie să fac? Mai exist şi eu în oglindă? Ceea ce văd eu contează?
Generalizând, este vorba despre orice tip de iubire, de exemplu: poţi să ai o mamă pe care o iubeşti din tot sufletul, dar care nu are acelaşi sentiment şi are drumul ei in viaţă, şi alege să-şi îndrepte privirea către alte zări şi trebuie să înţelegi lucrul ăsta, trebuie să laşi să curgă lucrurile lin, dacă nu curg... e degeaba.

Şi sunt convins că o să apară şi soarele pe strada mea în ziua în care voi înţelege că nu este o dramă, dacă mergi mai departe şi dacă deschizi ochii şi ai curajul să vezi că există mai multe iubiri în viaţa aceasta"
, a scris David Puşcaş pe Facebook.

fara descriere


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate