Legătura dintre Georgiana și Caracal. Ce s-a descoperit

Georgiana, copila de 15 ani din Oteșani, județul Vâlcea, a fost descoperită spânzurată într-o pădure, după cinci zile de la momentul care părinții au anunțat dispariția la 112.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Legătura dintre cazul Georgianei și Caracal. Ce s-a descoperit
Legătura dintre cazul Georgianei și Caracal. Ce s-a descoperit


In articol:

Polițiștii au căutat-o pe Georgiana câteva zile, după care au renunțat pe motiv că se va întoarce acasă. Iar de aici, începe, de fapt, cazul....

Într-o oarecare măsură, cazul Georgianei Unchiașu, fata care s-a spânzurat la Vâlcea, are legătură cu crimele din Caracal. O legătură sumbră. Tânăra nu a mai fost căutată de Poliție pe motiv că pleca frecvent de acasă și era o tânără obișnuită cu moravuri ușoare, notează evz.ro.

Drama din spatele cazului. Care era viața tinerei Georgiana?

Cazul este o adevărată dramă în adevăratul sens al cuvântului. Georgiana avea un anturaj rău famat, dar pe lângă asta ascundea un mare secret. Cu toate astea, fără să spună la cineva, s-a spânzurat, cel mai probabil pe data de 9 mai. Poliția a căutat-o câteva zile, dar pe motiv că pleca frecvent de acasă, după care revenea în familie, acțiuna a durat doar două zile.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Cronologic, faptele stau în felul următor: pe 11 mai, tatăl fetei a sunat la 112 și a anunțat că fata lui care a plecat să cumpere o înghețată, nu s-a mai întors acasă. Cercetările efectuate au scos la iveală că Georgiana a plecat nu să cumpere înghetață, ci să petreacă alături de o prietenă și alți patru bărbați, unul dintre ei căsătorit și tată a trei copii, la marginea unei păduri din satul vecin.

Legătura dintre cazul Georgianei și Caracal. Ce s-a descoperit
Legătura dintre cazul Georgianei și Caracal. Ce s-a descoperit

Ce a scos la iveală cazul Georgianei

Ancheta derulată de polițiști a mai scos la iveală faptul că Georgiana a plecat de acasă, pe data de 9 mai, dar tatăl ei a sunat la 112, abia după două zile. Polițiștii spun că petrecerea de la marginea localității Tomșani s-a finalizat cu o orgie sexuală, datele sexuale ducând spre această pistă. După acest episod, Georgiana a ales să se spânzure, moivul fiind unul necunoscut.

Potrivit datelor oficiale, părinții l-au sunat pe șeful de post, pe data de 10 mai, dar acesta a motivat că este duminică și să revină a doua zi, când este program de lucru. Niciodată, Georgiana nu a lipsit de acasă mai mult de două zile, iar asta i-a alarmat pe părinții, care au sunat la 112, pe data de 11 mai, și au anunțat dispariția fetei. A fost formată o echipă de cercetare care a renunțat după câteva zile, pe motivul că fata va reveni acasă. Nu a mai revenit, deoarece pe data de 16 mai a fost găsită spânzurată, de o femeie care culegea ciuperci.

Potrivit presei locale, polițiștii ar fi aflat că fata era bătută violent de tatăl ei, ba mai mult au fost găsite mai multe mesaje de tip wattsup în care tânăra ar fi susținut că era violată de propriul părinte. Cercetările continuă pentru a stabili starea de fapt cu privire la aceste aspecte.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Delia a devastat tot internetul. Mișcările îndrăznețe care o urcă în top

NEWS ALERT. Prognoza meteo . ANM a declanșat codul galben

ÎPS Pimen a murit. Ce a făcut înainte să moară

Elena Ionescu - prima apariție în public a mamei ei. Momentul capital din 2013. VIDEO EXCLUSIV

Incident neobișnuit la Craiova. Un bărbat a rămas fără buletin după ce a votat la alegerile locale

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies