Legătura dintre Georgiana și Caracal. Ce s-a descoperit

Georgiana, copila de 15 ani din Oteșani, județul Vâlcea, a fost descoperită spânzurată într-o pădure, după cinci zile de la momentul care părinții au anunțat dispariția la 112.

Legătura dintre cazul Georgianei și Caracal. Ce s-a descoperit
Legătura dintre cazul Georgianei și Caracal. Ce s-a descoperit
Autor: D.A.

In articol:

Legătura dintre cazul Georgianei și Caracal. Ce s-a descoperit
Legătura dintre cazul Georgianei și Caracal. Ce s-a descoperit

Polițiștii au căutat-o pe Georgiana câteva zile, după care au renunțat pe motiv că se va întoarce acasă. Iar de aici, începe, de fapt, cazul....

Într-o oarecare măsură, cazul Georgianei Unchiașu, fata care s-a spânzurat la Vâlcea, are legătură cu crimele din Caracal.

O legătură sumbră. Tânăra nu a mai fost căutată de Poliție pe motiv că pleca frecvent de acasă și era o tânără obișnuită cu moravuri ușoare, notează evz.ro.

Drama din spatele cazului. Care era viața tinerei Georgiana?

Cazul este o adevărată dramă în adevăratul sens al cuvântului. Georgiana avea un anturaj rău famat, dar pe lângă asta ascundea un mare secret. Cu toate astea, fără să spună la cineva, s-a spânzurat, cel mai probabil pe data de 9 mai. Poliția a căutat-o câteva zile, dar pe motiv că pleca frecvent de acasă, după care revenea în familie, acțiuna a durat doar două zile.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Cronologic, faptele stau în felul următor: pe 11 mai, tatăl fetei a sunat la 112 și a anunțat că fata lui care a plecat să cumpere o înghețată, nu s-a mai întors acasă.

Cercetările efectuate au scos la iveală că Georgiana a plecat nu să cumpere înghetață, ci să petreacă alături de o prietenă și alți patru bărbați, unul dintre ei căsătorit și tată a trei copii, la marginea unei păduri din satul vecin.

Legătura dintre cazul Georgianei și Caracal. Ce s-a descoperit
Legătura dintre cazul Georgianei și Caracal. Ce s-a descoperit

Ce a scos la iveală cazul Georgianei

Ancheta derulată de polițiști a mai scos la iveală faptul că Georgiana a plecat de acasă, pe data de 9 mai, dar tatăl ei a sunat la 112, abia după două zile.

Polițiștii spun că petrecerea de la marginea localității Tomșani s-a finalizat cu o orgie sexuală, datele sexuale ducând spre această pistă. După acest episod, Georgiana a ales să se spânzure, moivul fiind unul necunoscut.

Potrivit datelor oficiale, părinții l-au sunat pe șeful de post, pe data de 10 mai, dar acesta a motivat că este duminică și să revină a doua zi, când este program de lucru.

Niciodată, Georgiana nu a lipsit de acasă mai mult de două zile, iar asta i-a alarmat pe părinții, care au sunat la 112, pe data de 11 mai, și au anunțat dispariția fetei. A fost formată o echipă de cercetare care a renunțat după câteva zile, pe motivul că fata va reveni acasă. Nu a mai revenit, deoarece pe data de 16 mai a fost găsită spânzurată, de o femeie care culegea ciuperci.

Potrivit presei locale, polițiștii ar fi aflat că fata era bătută violent de tatăl ei, ba mai mult au fost găsite mai multe mesaje de tip wattsup în care tânăra ar fi susținut că era violată de propriul părinte. Cercetările continuă pentru a stabili starea de fapt cu privire la aceste aspecte.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Delia a devastat tot internetul. Mișcările îndrăznețe care o urcă în top

NEWS ALERT. Prognoza meteo . ANM a declanșat codul galben

ÎPS Pimen a murit. Ce a făcut înainte să moară

Horoscop Zilnic Marți 7 Decembrie 2021: Taurii închid, în sfârșit, poarta trecutului și privesc încrezători spre viitor, Racii se află într-o perioadă în care sunt foarte activi

Veste șocantă care zguduie lumea: Va domina totul. Nu va scăpa nimeni

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Liviu Dragnea o face pe Irina Tănase să plătească scump pentru presupusa infidelitate. Blondina a fost informată

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies