Legatura incredibila dintre actrita Dorina Chiriac si Razvan Simion! Fosta iubita a lui Piersic jr l-a convins pe colegul lui Dani Otil sa faca un lucru extraordinar!

Actrita Dorina Chiriac l-a invitat pe Razvan Simion, unul dintre prezentatorii emisiunii “Neatza cu Razvan si Dani”, sa lectureze carti pentru copii.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereDorina Chiriac, fosta iubita a lui Florin Piersic jr. si mama fetitei acestuia, este gazda unui targ de carte pentru copii, calitate in care a invitat mai multi actori, printre care si fiul lui Florin Piersic, care sa lectureze povesti pentru cei mici. “La MiniLibri vin actori care practica cititul pentru intretinerea spiritului, mai si scriu: Florin Piersic Jr, George Mihaita, Tudor Chirila, Elvira Deatcu, Razvan Simion, Adriana Titieni, Dragos Huluba, Mirela Zeta. Vom avea ateliere de ilustrare de carte, vom invata sa spunem povesti in limbi nu foarte uzuale, vom crea personaje din legume si fructe si le vom manca, vom face schimb de carti”, a declarat Dorina. fara descrierePrintre primii care au venit a fost Razvan Simion, partenerul lui Dani Otil de la emisiunea “Neatza cu Razvan si Dani”: “Razvan Simion i-a dus azi pe copii pe mica planeta a Micului Print si au facut acolo sa existe povesti care nu mai exista”, a comentat Dorina.fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate