Legatura incredibila dintre Denisa Manelista si Regele Mihai: „De ziua ta ne vine Regele Mihai in tara! Dumnezeu, primeste-i pe Printesa noastra Denisa si pe Rege cu bratele deschise la tine!”

Trupul neinsufletit al Regelui Mihai va fi adus in tara pe 13 decembrie, ziua in care Denisa Raducu ar fi implinit 28 de ani.

Autor: Matei Vaihan

Sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai va fi adus pe 13 decembrie in Romania, urmand a fi transportat la Castelul Peles, inmormantarea fiind programata pe 16 decembrie, la Curtea de Arges.( vezi motivul pentru care inmormantarea Regelui incalca legile crestine).

Tot pe 13 decembrie, rudele si prietenii apropiati ai Denisei Manelista vor avea o sarbatoare trista, ziua in care cantareata ar fi implinit 28 de ani. Andrei Chiriac, cel mai mare fan al Denisei si prieten apropiat al ei si al familiei sale, este si un admirator al Regelui Mihai. 

„Pe 13 de ziua Decembrie este o zi foarte tristă pentru tara si pentru mine special..de ziua ta ne vine Regele Mihai in ţară. Din pacate, a plecat si el în ceruri alături de îngeri ..tara toata pe 13, de ziua ta, va intra trei zile de Doliu National”, a postat Chiriac.

„Voi plange de două ori pentru ca persoane mult iubite de popor sunt acum în cer la Dumnezeu. Primeste-i pe Printesa Noastra Denisa si pe Rege cu braţele deschise la tine ”, a mai scris prietenul Denisei.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies