Legătura incredibilă dintre Jador şi Pepe! Uite ce i s-a întâmplat fostului iubit al Siminei la un concert! "Mi se pare anormal" EXCLUSIV!

Jador, legătură incredibilă cu Pepe! Vezi cine îi compune piesele tânărului!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Jador s-a despărţit de Simina în urmă cu câteva zile, dar a ţinut să sublinieze că nu exclude posibilitatea unei împăcări cu femeia de care s-a îndrăgostit la Puterea Dragostei. Până când se va reîntâlni cu frumoasa brunetă însă, cântăreţul se concentrează pe cariera lui, de când a părăsit show-ul matrimonial tânărul având spectacole de trei-patru ori pe săptămână.

Piesele lui, "Puterea Dragostei", "Povestea noastră nu s-a încheiat" şi "Mă torturează dorul tău", toate dedicate Siminei, au milioane de vizualizări şi, lesne de înţeles, spectacolele "curg".

fara descriere

Jador a mărturisit că nu se aştepta la un asemenea grad de popularitate, după reprezentaţii zeci de femei stând la cozi pentru o poză şi un autograf de la el. Solistul a ajuns cap de afiş la spectacolele cu mai mulţi cântăreţi, iar pentru asta îi mulţumeşte şi tatălui lui Pepe, Ion Talent, care îi compune de ceva timp melodiile ce se regăsesc mereu pe primele locuri în "trending".

Citeste si: Declaraţia ŞOC a lui Jador! "Este adevărat! M-am despărţit de Simina" Artistul spune care sunt adevăratele motive ale rupturii! EXCLUSIV!

Jador, întâmplare halucinantă la un concert! Vezi ce propunere a primit!

Recent, solistul a avut un concert la un club din Bucureşti, iar acolo a fost pus într-o situaţie delicată. Mai multe domnişoare i-au cerut autografe şi s-au pozat cu el, dar una dintre ele, mai îndrăzneaţă, i-a cerut numărul de telefon, apoi i-a dat de înţeles că ar dori să-i facă o vizită...la domiciliu.

fara descriere

Protagonistul nostru a răspuns însă, ferm, că are o relaţie cu o femeie care merită tot respectul (n.r nu se despărţise încă de Simina) şi care nu i-ar fi propus niciodată aşa ceva unui necunoscut.

Citeste si: None, atacat CRUNT de fanii Biancăi după ce a plecat de la emisiune! "Eşti acasă lângă fetiţa şi nevasta ta!" Vezi cine spune asta!

"Comportamentul acesta mi se pare anormal. Am rămas pur şi simplu blocat. Prima oară am crezut că este vorba despre o farsă, dar din păcate nu a fost aşa. Eu nu am apreciat niciodată femeile care procedează aşa şi nu aş da curs unei astfel de invitaţii. Nici dacă nu aş fi fost cu Simina nu aş fi acceptat o astfel de propunere", a declarat Jador.

fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate