Legătura incredibilă dintre Notre Dame şi o biserică din Bucureşti! Fragmente din coroana şi crucea lui Isus se află la Catedrala Sfântul Iosif!

Puţin ştiu despre legătura incredibilă dintre Notre Dame şi o biserică din Bucureşti.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Aceasta este legătura incredibilă dintre Notre Dame şi o biserică din Bucureşti. Toată presa mondială a vorbit, după incendiul de la caedrala Notre Dame, despre fapul că sfintele relicve aflate în interior au fost salvate de incendiul devastator de luni seară. Acestea sunt o părticică din Crucea Mântuitorului Hristos, un piron al Pătimirilor şi Sfânta Coroană de Spini. (citeşte despre teoria şocantă despre incendiul de la Notre Dame)

Citeste si: Catedrala Notre-Dame, la un pas de distrugere completă! Detalii cutremurătoare

Citeste si: După incendiul de la Notre-Dame, Maria Ghiorghiu anunță o nouă tragedie: „Urmează...”

Citeste si: Notre-Dame, istorie în cenușă! Neputință în fața focului care a distrus simbolul Franței

Legătura incredibilă dintre Notre Dame şi o biserică din Bucureşti: "Coroana de spini a Mântuitorului se află acum într-un loc sigur” 

Anne Hildago, primarul Parisului, a transmis pe contul de Twitter un mesaj de mulțumire adresat tuturor celor care au participat la operațiunile de stingere a incendiului. „Mulțumesc pompierilor din Paris, poliției și agenților municipali, care au realizat în această seară un lanț uman formidabil, pentru a salva odoarele de la Notre-Dame. Coroana de spini a Mântuitorului, tunica Sfântului Louis și alte câteva odoare importante se află acum într-un loc sigur”, a spus Hildago.

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate