Legatura incredibila dintre Stela Popescu si Monica Gabor! Nimeni nu a stiu cat a tinut regretata actrita la fosta doamna Columbeanu! "Era o fata extraordinara, ascultatoare si cu un respect deosebit. I-am prezis un viitor plin de realizari" EXCLUSIV

Stela Popescu si Monica Gabor. Doua nume sonore, dar, aparent, fara nicio legatura unul cu celalalt. Ei bine, va inselati! Intre cele doua exista o relatie stransa, sudata cu multi ani in urma. Reporterii WOWbiz.ro va dezvaluie azi o poveste incredibila.

Autor: Lili Lascar

S-au intalnit in 2006. Pe atunci Monica abia il cunoscuse pe Irinel si... se cuplasera. El, un milionar influent in Romania, a reusit rapid sa-si propulseze iubita. Cum, necum, frumoasa adolescenta cu mutrita de copilita necoapta a inceput sa starneasca interesul presei.

 

 

Aparitiile ei tv au fost la inceput timide si se rezumau la iesirile la bratul lui Iri, prin cluburi.

In scurt timp, fata din Bacau a reusit sa puna mana pe un contract la un post de televiziune. Asa a debutat Moni pe sticla, ca asistenta tv. Fosta doamna Columbeanu era platita sa dea bine in cadru, in emisiunea "Sare si Piper", prezentata la acea vreme de celebrul cuplu de umoristi Stela Popescu si Alexandru Arsinel.

 

Intrebata de WOWbiz.ro acum ceva timp daca isi mai aminteste de emisiune, regretata Stela ne-a declarat emotionata:" Sigur ca da. Imi amintesc cu mare placere. Monica a fost o mare surpriza pentru mine. Era o fata extraordinara, ascultatoare si cu un respect deosebit. Era ambitioasa, mereu dornica sa invete. Niciodata nu am inteles de ce, apoi, presa a prezentat-o pe Monica intr-o lumina nefavorabila. Ea era o fata buna care, desi tanara, se exprima clar si coerent, era modesta si nu deranja pe nimeni.

Cel putin eu asa am cunoscut-o la vremea respectiva pe Monica Gabor. Eu i-am prezis un viitor incununat cu realizari."

Stela Popescu ne-a mai dezvaluit ca Monica i-a ramas atat de draga, incat si azi pastreaza, la ea acasa, o revista veche in care apare Moni impreuna cu fetita ei, Irinuca.

Citeste si: Ultimele aplauze pentru Stela Popescu. Momentul in care sicriul cu trupul neinsufletit al artistei a fost scos de la teatrul "Constantin Tanase"

" Imi e foarte draga si cea mica.

E adorabila. Amandoua mi-au ramas la suflet si nu pot sa ma despart de revista aceasta", a adaugat marea actrita.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies